Olićev menadžer demantirao da je transfer dogovoren

15.3.2012.
16:42
VOYO logo

Tako bi napad Wolfsburga sljedeće sezone trebao biti pojačan za još jednog hrvatskog napadača jer u tom njemačkom bundesligašu već dvije godine igra Mario Mandžukić.

Oliću ugovor s Bayernom ističe na kraju sezone, a Bild tvrdi da je napadač hrvatske reprezentacije sve dogovorio s Wolfsburgom te da je preostao još samo potpis na ugovoru koji bi trebao trajati do 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, drugačije je za sport1.de rekao Olićev menadžer Gordon Stipić. "Ne postoji nikakav dogovor s Wolfsburgom. Kratko i jasno."

Nizozemski krilni nogometaš minhenskog Bayerna Arjen Robben (28) trenutno je u pregovorima oko produljenja ugovora s aktualnim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti ga veže do ljeta 2013. godine, a brojni klubovi željeli bi brzonogog Robbena dovesti u svoje redove i motre rasplet situacije na Allianz Areni. "Imali smo nekoliko dobrih sastanaka. Ne mogu ipak reći hoćemo li postići dogovor unutar jednog ili nekoliko tjedana. Ne žuri mi se potpisati novi ugovor. Potreban je najmanje još jedan ili dva sastanka", rekao je Robben za Bild.

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo