GOLČINA KOJA IGRA ZA HRVATSKU: / Iz Finske stižu sjajne vijesti za izabranike Ante Čačića

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sjajne vijesti za Hrvatsku iz dolaze iz Finske. Domaćin je slavilo protiv Islanda 1-0.

2.9.2017.
19:21
AFP
VOYO logo

U kvalifikacijama za SP 2018. nogometaši Finske su u subotu u Tampereu protiv Islanda slavili sa 1-0 i time su ujedno napravili uslugu Hrvatskoj. Pobjednički gol za Finsku zabio je Alexander Ring u 8. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara. U susretu s malo pravih gol-šansi Island je u 75. minuti ostao sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Rurik Gislason.

UŽIVO: UTAKMICA SE IPAK IGRA! Ali postoji mogućnost da će u jednom trenutku susret ipak biti prekinut

U skupini I Hrvatska i Island imaju po 13 bodova, ali "vatreni" večeras dočekuju Kosovo i mogli bi se ponovno izdvojiti na vrhu ljestvice. U našoj skupini Ukrajina će večeras ugostiti Tursku, a obje reprezentacije imaju po 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D Srbija je u Beogradu svladala Moldaviju sa 3-0, a na ruku joj ide i remi Irske, koja je u Gruziji odigrala 1-1. Vodeća Srbija ima 15 bodova, slijedi Irska sa 13, dok Wales i Austrija, koji večeras igraju, imaju po 8 bodova.

Albanija je dobila Lihtenštajn sa 2-0 u skupini G, ali u toj skupini sve je u rukama Španjolske i Italije, i samo je pitanje tko će osvojiti prvo mjesto i direktan plasman na SP, a tko će u dodatne kvalifikacije. Tko će biti prvi mogao bi odlučiti večerašnji susret u Madridu gdje Španjolska dočekuje Italiju. Obje reprezentacije imaju po 16 bodova, ali Španjolci imaju bolju gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo