GLUPOST DANA: / Belgija je bolja reprezentacija od svjetskog prvaka Njemačke?!

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je jedno mjesto na najnovijoj FIFA-inoj ljestvici objavljenoj u četvrtak i sada je na 13.

6.8.2015.
12:47
AFP
VOYO logo

U prvih deset Belgija je na drugom mjestu zamijenila Njemačku. Njemačka je ujedno i država s najvećim gubitkom bodova, čak 185. Nizozemska je ispala iz prvih deset, sada je 12., a uslijed toga su se ostale reprezentacije koje su bile u tom dijelu ljestvice pomaknule za jedno mjesto.

Italija na 16. mjestu

Najveći skok zabilježila je Jamajka, polufinalist Gold Cupa, koja je skočila 21 mjesto i sada je 55., dok je najveći pad po broju mjesta zabilježila Srbija koja je sa 43. mjesta pala na 66. Pobjednik Gold Cupa Meksiko je napredovao 14 mjesta i sada je 23. reprezentacija svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih skuparnika u kvalifikacijama za Euro 2016. najbolje plasirana je Italija na 16. mjestu, a u odnosu na prošli mjesec, to je napredak od jednog mjesta za Azzurre. Norveška i Bugarska su pale za jedno mjesto i ovaj mjesec se nalaze na 68., odnosno na 69. mjestu. Sljedeći suparnik Hrvatske u kvalifikacijama Azerbjedžan je na 106. mjestu, što je u odnosu na prošli mjesec napredak od dva mjesta. Malta je pala jedno mjesto i sada je 159.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od suparnika Vatrenih u kvalifikacijskoj skupini za SP 2018., Island je najbolje rangirana reprezentacija na 24. mjestu, Ukrajina je sljedeća na 30. mjestu, Turska je 45., a Finska je 89.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo