GESTA ZA NAKLON DO PODA: / Sve igrače prve momčadi stavili na raspolaganje Chapecoenseu!

Image
Foto: Screenshot

Iz sata u sat iz cijelog svijeta pristižu izrazi sućuti, nevjerice i tuge nakon pogibije gotovo cijele momčadi brazilskog prvoligaša Chapecoensea u zrakoplovnoj nesreći.

29.11.2016.
22:39
Screenshot
VOYO logo

Zrakoplov sa 72 putnika i devet članova posade, uključujući momčad brazilskog prvoligaša Chapecoensea, srušio se u zabačenom planinskom području u Kolumbiji. Šest osoba preživjelo je pad, među njima i trojica nogometaša. Brazilski klub putovao je na prvu utakmicu finala Copa Sudamericane, južnoameričke inačice Europske lige, u kojoj je trebao igrati protiv kolumbijskog Atletico Nacionala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bratski klub'

U posljednjim satima pojavile su se i brojne plemenite ideje kako barem malo ublažiti turobnu stvarnost brazilskog kluba i pomoći mu da nakon razdoblja žaljenja ponovno stane na noge. Atletico Nacional je tako pozvao odgovorne da proglase Chapecoense pobjednikom Copa Sudamericane, a Corinthians, Santos, Sao Paulo i Palmeiras zatražili su od Brazilskog nogometnog saveza da tragedijom pogođeni klub dobije zaštićeni status, točnije da ne može ispasti iz prve lige u sljedeće tri godine. Također, zatražili su da se Chapecoenseu ne ograničava broj igrača koji bi doveo na posudbu.

Image
VELIKO SRCE KLUBOVA: /

Tragedija Chapecoensea mogla bi promijeniti nogometne propozicije

Image
VELIKO SRCE KLUBOVA: /

Tragedija Chapecoensea mogla bi promijeniti nogometne propozicije

Novi korak napravio je aktualni paragvajski prvak Libertad koji je Chapecoenseu stavio na raspolaganje cijelu svoju prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dubokoj boli izražavamo sućut zbog tragedije koja je pogodila naš bratski klub Chapecoense. Svoju prvu momčad stavljamo na raspolaganje Chapecoenseu za bilo koji sportski događaj u čast poginulih igrača", priopćio je Club Libertad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo