FURIOZNA FURIJA: / Španjolci poslali strašnu prijetnju Hrvatskoj, Iker Casillas ušao u povijest!

Image

Španjolska nogometna reprezentacija u pretposljednjoj je pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo u Francuskoj svladala Južnu Koreju s uvjerljivih 6-1.

1.6.2016.
18:48
VOYO logo

Momčad Vicentea del Bosquea prikazala je sjajnu igru na Red Bull Areni u austrijskom Wals-Siezenheimu, slomivši Korejce s po tri gola u svakom od poluvremena. Azijsku su momčad 'načeli' David Silva i Cesc Fabregas nakon čega su po dva gola postigli Nolito i Alvaro Morata. Jedini je strijelac za Južnu Koreju bio Se-Jong Ju.

Rekord Casillasa

Španjolska je u nedjelju u St. Gallenu svladala Bosnu i Hercegovinu s 3-1, a dvostruki je strijelac tom prigodom bio Nolito. Isti je učinak ponovio i tri dana kasnije, što je posljednjem od španjolskih reprezentativaca uspjelo velikom Alfredu di Stefanu, 14. i 17. srpnja 1960. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/xlhy

Još jednu zanimljivost vrijedi spomenuti. Vrataru Ikeru Casillasu ovo je bio 167. nastup za španjolsku nacionalnu momčad čime je izjednačio rekord Latvijca Vitalijsa Astafjevsa kad su u pitanju europske reprezentacije. Casillas je iz igre izašao u 74. minuti, pri rezultatu 5-0, a ovo mu je bila 102. utakmica za reprezentaciju u kojoj nije primio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska će do početka Eura odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, sljedeći utorak će joj se suprotstaviti reprezentacija Gruzije. Nastup na Euru Furija će otvoriti 13. lipnja protiv Češke, četiri dana kasnije je čeka Turska, a grupnu fazu će okončati 21. lipnja u Bordeauxu protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo