Nogometni velikan priznao da ima traumu od Vatrenih

Veznjak engleske reprezentacije Frank Lampard uoči važnog susreta protiv Poljske u kvalifikacijama za SP vrti slike poraza od Vatrenih iz 2007. i priznaje: 'Pokušavam ne razmišljati o Hrvatskoj.'

14.10.2013.
10:26
VOYO logo

Engleska reprezentacija u utorak na Wembleyju igra protiv Poljske i treba pobjedu ako želi izravno na SP. Za vrat im puše drugoplasirana Ukrajina, koja ima bod manje (18) i gostuje kod nejakog San Marina.

Veznjak engleske reprezentacije Frank Lampard svjestan je važnosti utakmice, a priznaje da mu kroz glavu prolaze slike iz 2007. godine kada su ih Vatreni pobijedili 3:2 i uskratili im odlazak na EURO 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ružnih večeri se sjećam jednako svježe kao i onih lijepih. Pokušavam ne razmišljati o Hrvatskoj i pozitivno razmišljam uoči ovog susreta. Poljska dolazi rasterećena i stoga bi mogla biti jako opasna. Svjetsko prvenstvo je veliki događaj i neodlazak u Brazil bi za nas bio jako loša stvar", kaže Lampard, dok je poljski napadač Robert Lewandowski poručio:

//www.youtube.com/embed/qP6FYIWp8ow

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da tamo imamo puno naših navijača koji će doći na utakmicu. Više nemamo izglede za plasman na SP, no na Wembleyju im želimo priuštiti sreću i zadovoljstvo."

//www.youtube.com/embed/Vi9vZCo215w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči ključne kvalifikacijske utakmice Tri lava na službenoj stranici FIFA-e su se prisjetili kako su Poljaci Englezima zagorčali život kada su 17. listopada 1973. na Wembleyju odigrali 1:1 i ostavili nogometnu naciju u suzama, bez SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo