FRANCUZ ZAPRIJETIO HRVATU: / Najbolji igrač West Hama šokirao Bilića sramotnim potezom

Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš West Hama Dimitri Payet (29) je zaprijetio Slavenu Biliću da će, ako ga prisilno stavi u momčad, izmisliti ozljedu tijekom utakmice i zatražiti zamjenu.

14.1.2017.
16:27
AFP
VOYO logo

Slučaj Payet dobio je svoj nastavak koji daje do znanja da nema mira u West Hamu, niti ikakvog obrata da Francuz ipak zaigra u dresu spomenutog londonskog kluba. Naime, britanski tabloid The Sun javlja da je francuski reprezentativac bio bijesan na klub i Bilića nakon što je West Ham odbio ponudu Marseillea od 22 milijuna eura.

‘MISLIM DA IMAM NOŽ U SVOJIM LEĐIMA’: Urnebesno! Pogledajte kako se Englezi brutalno sprdaju s Bilićem i Payetom

Image
Image

Prvo rekao da ima problema s leđima, a onda da je bolestan

Englezi pišu kako je Payet prvo rekao da ima problema s leđima, u što su klupski liječnici odmah posumnjali, a onda je u petak nazvao klub i javio da je bolestan. Liječnik je bio jako sumnjičav i otišao je do Payetove kuće da bi shvatio da tamo nema nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Payet se nakon toga sastao s Bilićem i rekao mu da više nikada neće odigrati ni minute za West Ham. Zaprijetio je Biliću da će, ako ga prisilno stavi u momčad, izmisliti ozljedu tijekom utakmice i zatražiti zamjenu.

Inzistira na transferu u Marseille

Payet inzistira na transferu u Marseille, klub prema kojem se također nije korektno ponio jer mu je 2015. iza leđa dogovorio transfer u West Ham. Tako je Francuz u petak poslao svog agenta na pregovore s West Hamom, inzistirajući da mu dogovori transfer u Marseille. Bilić je ranije, na presici uoči današnjeg ligaškog susreta protiv Crystal Palacea, kazao kako ga klub nema namjeru prodati. No, čini se da će, zbog "mira u kući" - morati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, zbog Payetovog ponašanja i njegove odluke da više ne igra za klub, bivši hrvatski izbornik je kaznio svoju odmetnutu zvijezdu s 250 000 funti, a uz to ga je izbacio s treninga i iz prve momčadi, te će on do daljnjega trenirati s drugom ekipom.

Navijači čekićara bijesni su na Payetovu odluku. The Sun također piše kako mu navijači osmišljavaju pogrdne pjesme u kojima ističu kako ga više ne žele, a pojavile su se glasine kako će njegov mural na londonskom stadionu biti zaliven bojom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato su klupski vlasnici angažirali zaštitare samo kako bi čuvali njegove plakate i dres koji stoji iznad jednog od ulaza, kao i spomenuti mural. Navijačka odmazda očekuje se za vrijeme utakmice kad će se vidjeti sva navijačka frustracija zbog Payetovog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo