FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA TWITTER: / Neoprezna Mourinhova supruga otkrila veliku tajnu!

Image
Foto: Screenshot/Twitter

U danima kad se naveliko priča o transferima na europskom nogometnom tržištu, špekulacije o velikom poslu dodatno je zakuhala supruga Josea Mourinha.

20.7.2016.
7:00
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda otputovali su u utorak na pripreme u Kinu, a Matilde Mourinho je na društvenim mrežama objavila fotografiju supruga spremnog za put. No, u pozadini se nalazi nešto što je posebno zaintrigiralo engleske medije i navijače Uniteda.

Rekordan transfer

Iza Mourinhovih leđa se, naime, vidi ploča na kojoj je trener Uniteda crtao taktiku za novu sezonu. Na svakoj je poziciji Portugalac ispisao ime prve opcije i alternative, a navijače je najviše privuklo ime centralnog veznjaka. Iako se fotografija mutna, s prilično se sigurnošću može reći da je Mourinho napisao ime - Pogba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, zanimanje Manchester Uniteda za francuskog reprezentativca Paula Pogbu nije novost, ali sada je prilično jasno da na Old Traffordu ozbiljno računaju na 23-godišnjeg veznjaka i da su uvjereni da će postići dogovor s Juventusom. Dođe li doista do transfera, realno je da će Pogba postati svjetski rekorder jer je United za njega spreman platiti čak 120 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mourinhova ploča, također, otkriva da Zlatana Ibrahimovića vidi prvom špicom, a mladog Marcusa Rashforda njegovom rezervom, dok je kapetanu Wayneu Rooneyju namijenjena pozicija polušpice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo