FOTOGRAFIJA I PORUKA IZAZVALE POMUTNJU: / Darijo Srna donio odluku koju nitko nije očekivao?!

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Već tjednima traju nagađanja kako bi bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna (34) pred kraj karijere mogao ostvariti transfer u jedan od najvećih svjetskih klubova Barcelonu.

16.12.2016.
20:57
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Katalonci traže rješenje za desni bok na kojem nije zadovoljio Aleix Vidal, pa sada tu poziciju prinudno krpa Sergi Roberto. Iako je bilo više kandidata, posljednjih se dana, prema pisanju španjolskih medija, upravo Srna prometnuo u glavnog kandidata za dolazak na Camp Nou.

U Šahtaru 13 godina

Da zanimanje Barcelone nije samo 'medijska patka' potvrdio je i predsjednik Srnina Šahtara Rinat Ahmetov koji je čak pokazao dobru volju da svoga kapetana pusti bez odštete, kao zahvalu za sve što je dao klubu u posljednjih 13 godina. No, fotografija koju je Srna u petak objavio na svome profilu na Instagramu mogla bi značiti da je došlo do obrata i da će legendarni Vatreni i dalje ostati u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna je trenutno na odmoru s obitelji, a znakovito je da je na plaži pozirao u majici aktualnog kluba uz poruku: 'Šahtar zauvijek. Slijedi svoje srce.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači li to da je Darijo odolio pozivu slavne Barcelone i da namjerava i dalje s kapetanskom vrpcom oko ruke predvoditi Šahtar? Siječanj je vrlo blizu i tada će sve biti jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo