FILHO NA KORAK OD MAKSIMIRA: / 'Naš interes za Sammira postoji, kao i njegov da se vrati u Dinamo'

Image

Iz redova aktualnog hrvatskog prvaka Dinama stigla je potvrda, a isto stiže i iz Kine.

16.1.2017.
13:38
VOYO logo

Nogometaš Jiangsu Suninga trenutačno je na posudbi u drugoligaškom Hangzhouu u kojem mu se ne ostaje. Potvrdu da bi se volio vratiti u Maksimir i klub s kojim je osvojio 14 trofeja Večernjem listu je dao igračev agent Andy Bara:

Želi u reprezentaciju

"Kontakti s Dinamom postoje, Dinamo ima ozbiljne planove i naravno da bi mu igrač kao on bio megapojačanje. Ništa nije nemoguće, pa ni to da se Sammir vrati u Dinamo jer Dinamo je njegov klub, on voli Dinamo, Hrvatsku i Zagreb i, ako se zbog nekog kluba spreman odreći milijuna, onda je to Dinamo. Znat ćemo sve u sljedećih nekoliko dana s obzirom na to da Sammir ima ugovor još jednu godinu sa Sunningom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bara tvrdi da interes za Sammirom pokazuju i neki brazilski, ali i španjolski klubovi, no i da je Dinamo opcija broj jedan. Kao razlog pritom navodi povratak među Vatrene za koje je nastupio sedam puta u razdoblju od 2012. do 2014. godine.

Image
Foto: AFP, Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: AFP, Slavko Midzor/PIXSELL

"Iz Kine to nije bilo moguće, dok bi igrajući u Dinamu imao realne šanse."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što prije - to bolje

Iz Dinama se ne žele upustiti u medijske priče, no klupski direktor Tomo Svetina potvrđuje:

"Nikad igrače nismo prodavali ni kupovali preko novina. Naš interes za Sammira postoji, kao i njegov da se vrati u Dinamo, pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati. Naravno da bi nam odgovaralo da se to sve što brže realizira i da se Sammir što prije priključi pripremama. No, nećemo ništa lomiti preko koljena. Naime, Sammir je taj koji ima sve u svojim rukama i, kad on riješi svoju situaciju u Kini, tek tada možemo ozbiljno razgovarati s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je ugovorno vezan za Suning, od kojeg navodno prima 6,5 milijuna eura po sezoni, do kraja ove kalendarske godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo