VIDEO: / Čak je i Sir Alex Ferguson poludio zbog njega!

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izbugio je živce i javno optužio brazilskog nogometaša Chelseaja Davida Luiza za bezobrazno simuliranje nakon nedjeljnog derbija 36. kola Premierlige.

6.5.2013.
13:12
VOYO logo

Luiz je u 89. minuti susreta uvalio lakat u prsa Manchesterovom beku Rafaelu, a onda mu se sunarodnjak išao osvetiti opalivši ga nogom. Chelsejev branič potom se srušio na travnjak i počeo se valjati kako bi iznudio izravan crveni karton Rafaela, što mu je u konačnici i uspjelo, a video-kamere uhvatile su ga kako se smije dok je ležao u podnožju linijske sutkinje Sian Massey.

"Išao se osvećivati, ali očito ga je (Luiz) opalio laktom dva puta, onda se valjao poput umirućeg labuda i to je uvjerilo suca (Howarda Webba). Smijao se. To je loše. Kakav je to profesionalac?!", ljutio se Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suca je kupila činjenica da se Luiz valjao. Rafael je pogriješio, bio je nagao, mlad je i trebao bi znati da se osveta nikad ne isplati. Ali ne bih rekao da je to bilo nasilno ponašanje".

Rafael je isključen samo dvije minute nakon što je Juan Mata zabio gol za Chelseajevu pobjedu 1:0, za njih važnu zbog borbe za Ligu prvaka. Ferguson, čija je momčad još davno osigurala 20. premierligaški naslov, nije osporavao zasluženost Chelseajeve pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea je bio bolja momčad, mi nismo igrali dovoljno dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo