FATALNA PLAVUŠA NEOPREZNO OTKRILA VELIKU TAJNU: / Je li Wenger konačno pronašao svog klasnog napadača?!

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Wanda Nara, supruga i agent Interove zvijezde Maura Iciardija (23), neoprezno je putem Twittera otkrila kako se nalazi u Londonu.

20.7.2016.
21:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Talijanski dnevni list Corriere dello Sport tvrdi kako je fatalna plavuša Wanda nevino tvitala na društvenim mrežama. Napisala je na Twitteru "ugodan dan" ne sluteći da je napravila pogrešku. Odnosno, zaboravivši kako joj je na mobitelu uključenu lokatorsku oznaku, prenosi britanski Metro. Naravno, ubrzo se proširila informacija kako se Wanda u Londonu nalazi kako bi sve dogovorila s Arsenalom.

ZAKON NA STRANI PREVARENOG MUŽA: Seksi Wanda mora bivšemu platiti odštetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži se klasni napadač

Wenger želi dovesti Iciardija u Arsenal, a prošloga tjedna potvrđeno je kako su Topnici kontaktirali Iciardija i njegovu suprugu oko mogućeg prelaska.

Tako je Wanda čini se našla napadača Wengeru koji je već očajan od potrage. Francuski stručnjak nikako ne može pronaći jednog klasnog napadača koji će igrati u kombinaciji s francuskim reprezentativcem Giroudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki financijski apetiti

No, Wanda neće samo tako lako prodati svog supruga Interu. Atraktivna Argentinka poznata je da jako voli luksuz i novac. Wenger i njegovi suradnici morati će duboko posegnuti u džep za napadačem koji je prošle sezone za Nerazzurre postigao 16 pogodaka. Prema Transfermarktu, njegova cijena se kreće oko 35 milijuna eura, a Topnici su navodno spremni ponuditi oko 43 milijuna. Novac je to koji bi zadovoljio apetite Wande.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UKOLIKO NE IZBORE LIGU PRVAKA: Inter će morati

Kontroverzna i atraktivna

Inače, kontroverzna Wanda je bivša argentinska TV zvijezda koja se itekako dobro snašla u menadžerskim vodama. Ona se nekoć prezivala i Lopez, u vrijeme kad je bila supruga Icardijevom nekadašnjem suigraču Maxiju Lopezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Icardi i Lopez upoznali su se dok su igrali u Sampdoriji i bili su dobri prijatelji dok ih nije razdvojila fatalna Argentinka. Između ostalog odbili su se rukovati susrevši se na travnjaku uoči utakmice Serie A, a njihova netrepeljivost pod povećalom je medija.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo