ZVIJEZDE CITYJA UMALO SE POTUKLE: / Kevin De Bruyne totalno izgubio živce! 'Pusti me da ja pričam'

Image
Foto: AFP

Belgijac Kevin de Bruyne i Španjolac David Silva zakačili su se na poluvremenu susreta Manchester Cityja i Napolija sinoć na Etihadu (2-1).

18.10.2017.
8:05
AFP
VOYO logo

Na poluvremenu susreta, kad su igrači išli prema svlačionici na odmor, opasno je zaiskirilo između Belgijca i Davida Silve, dva najkreativnija igrača Cityja na travnjaku u prvom dijelu.

De Bruyne je bio izrazito nervozan. Nešto ranije već je zbog prigovora dobio žuti karton, no nije se smirio ni kad je sudac dao znak za odmor. Belgijski reprezentativac tražio je razgovor sa sucem, bio je jako ljut, suigrači su ga smirivali. U tom trenutku David Silva ga je pokušao smiriti, a onda je poludio i na njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA VEČER ENGLEZA: Liverpool sa sedam golova posramio Slovence, Guardiolin City srušio Napoli u derbiju skupine F

''Pusti me da ja pričam'', vikao je de Bruyne i odgurivao Silvu, a na kraju je Belgijca uspio primiriti tek Fernandinho koji ga je doslovce izgurao u tunel, javlja Joe.Co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, City je prvo poluvrijeme odigrao fantastično i na odmor je golovima Sterlinga i Gabriela Jesusa otišao s prednošću 2-0. Napoli je uspio u drugom poluvremenu smanjiti rezultat na 2-1 preko Diaware s bijele točke.

City je nakon 3. odigrana kola u skupini F vodeći sa 9 bodova, drugi je Šahtar sa 6, treći Napoli sa 3 i posljednji četvrti Feyenoord je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo