Fantastična uvertira za Bugarsku! Hrvatska 'torpedirala' Island u drugom poluvremenu

Hrvatska U-19 reprezentacija je, u prvom krugu kvalifikacija za EP u Grčkoj 2015. godine, svladala momčad Islanda s 4:1.

9.10.2014.
20:26
VOYO logo

Hrvatski nogometaši došli su do uvjerljive pobjede protiv prosječnog Islanda tek u drugom polubremenu. Iako je Hrvatska u prvom poluvremenu imala ogromni posjed lopte, island se postavio jako zatvoreno, što izabranici Zorana Vulića nisu znali probiti.

Međutim, drugi dio donio je pravu raspodiju naših nogometaša. Najprije je iz kornera s desne strane ubacio Fiolić, na šest metara od gostujućeg gola nesmetan je bio Car i lako glavom loptu poslao u mrežu. Dvije minute kasnije vidjeli smo i drugi pogodak, nekoliko su puta naši pucali iz gužve, na koncu je loptu Brodić gurnuo do Šunjića koji je s 10 metara lako pogodio gornji desni kut Olafssonova gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islanđani su u 62. minuti smanjili na 2:1. Udarcem sa osam metara s desne strane našu je mrežu zatresao Robertsson.

To je bilo upozorenje za Hrvate da još uvijek nije sve gotovo. Stvar u svoje ruke prvo je uzeo Filip Benković koji je u 82. minuti na Roguljićev ubačaj zabio glavom. I kad se mislilo da će 3:1 za Hrvatsku biti i konačni ishod, na scenu je stupio Ante Roguljić koji je sjajni potezom u sredini pronašao Džalta koji pogađa za konačnih i uvjerljivih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo