Eto zašto je Barça izgubila od Reala i Chelseaja!

Trener nogometaša Barcelone Josep Guardiola ukazao je na sudbonosnu važnost uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Chelseaja u utorak na stadionu Camp Nou.

23.4.2012.
9:50
VOYO logo

U subotu su Katalonci na istom stadionu izgubili od Real Madrida s 2:1, čime su praktički ostali bez mogućnosti za obranu naslova prvaka u Primeri, jer Real Madrid četiri runde prije kraja ima sedam bodova prednosti.

Trener Pep Guardiola napravio je analizu utakmice, stavio stvari na svoje mjesto i objavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam neučinkovitost svojih igrača. Stajali smo dobro na terenu, imali smo i prilike - više njih nego i u jednoj prijašnjoj utakmici s Realom. Međutim, ovi momci već četiri godine igraju paralelno sva moguća natjecanja i ponekad jednostavno nedostaje ta mrvica svježine. To su stvari koje se događaju. Uzrok poraza protiv Chelseaja i Reala je naša neučinkovitost ispred gola. Sve je to dio igre", zaključio je Guardiola te se okrenuo budućnosti - ogledu s Chelseajem, u kojem će pokušati nadoknaditi zaostatak 1:0 iz prve utakmice u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo u utorak jesmo li u mogućnosti položiti taj ispit. Vjerujem da će se moji igrači podignuti nakon subotnjeg poraza od Reala i pronaći načina za dobro funkcioniranje protiv Chelseaja. Ta utakmica zapravo će odrediti našu sezonu. Iako možda na prvi pogled ne bi to rekli, moji igrači već su imali ovakve situacije, kada su pokazali da se mogu uzdignuti na veću razinu. Već su dugo zajedno", objašnjava Guardiola.

Smatra da bi momčad iz zapadnog Londona mogla biti u prednosti, kada je u pitanju svježina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea si je mogao priuštiti u subotu promijeniti osam igrača u početnom sastavu. Mi nismo", zaključio je Pep.

specijal-201102150360004-Utakmice za pamćenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo