Evo što europski nogometni div misli o maloj Rijeci

Ždrijeb skupina nogometne Europa lige Rijeku je smjestio u atraktivnu i tešku skupinu I zajedno sa Lyonom, Betisom i Guimaraesom.

30.8.2013.
17:21
VOYO logo

Podsjećamo, u 4. pretkolu Lige prvaka Lyon je s ukupnih 4:0 poražen od Real Sociedada.

"Komplicirano je. Sada poznajemo španjolsku ligu nakon onoga što se dogodilo sa Real Sociedadom. Gledali smo Betis protiv Reala i to je snažna momčad koja se trenutno muči. Hrvatske su momčadi uvijek neugodne i jake su tehnički. Naša je momčad mlada i nedostaje joj iskustva, ali imamo samopouzdanja. Prolaz skupine bi bio dobar za cijeli klub", izjavio je Lacombe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A u Rijeci i dalje slave. Predsjednik Damir Mišković bio je na ždrijebu u Monte Carlu i blistao je nakon izvlačenja.

"Možemo biti ponosni što je Rijeka uopće došla ondje gdje se danas nalazi. Ovo su sve ekipe iz lige petice i veći spektakl u Hrvatskoj nismo ni mogli očekivati. Na Rijeci je da pruži sve od sebe", izjavio je za Sportske predsjednik dok je trener Matjaž Kek dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska, Francuska, Portugal. Što tu imaš puno komentirati? Rijeka sigurno nije favorit, ipak su to malo jači klubovi. Užasno se veselim tim utakmicama i u svakom slučaju očekuje nas interesantna jesen, negdje do Božića. Ova momčad ima strahovit potencijal i siguran sam da mogu pružiti još 30 do 40 posto više. Sa Stuttgartom smo pokazali da možemo dobiti i velike, tako da ništa nije nemoguće", rekao je jedan od junaka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo