OGLAS

VIDEO: / Europsko proljece ostalo je samo san! Stala je rijecka bajka

Rijeka ipak nije uspjela plasirati se u drugi krug natjecanja Europske lige. Na gostovanju u Sevilli kod istoimenog domacina u sklopu 6.

11.12.2014.
12:05
VOYO logo

SEVILLA: Beto; Navarro, Carrico, Pareja, Coke; Reyes, Suarez, Banega, Vitolo; M'bia, Bacca

RIJEKA: Vargic; Tomecak, Mitrovic, Samardzic, Vesovic; Jajalo, Mocinic, Kvrzic, Moises; Sharbini, Kramaric

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Suarez (20.) Nogometasi Seville sjajno su otvorili utakmicu i Rijeci nisu dozvolili da prede centar u prakticki cijelom prvom poluvremenu, a posebice u prvih pola sata igre.

U tom su periodu konstantno pritiskali gol Vargica, a matirati su ga uspjeli u 20. minuti. Strijelac je bio Suarez, a veliki je posao kod gola odradio Bacca koji je napravio rupu u kaznenom prostoru i odvukao igraca. Suarez je pak fintirao Tomecaka i smireno ljevicom poslao loptu u donji desni kut Vargicevog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti nakon primljenog gola Rijeka nije uspjela prenijeti igru na suparnicku polovicu i zaprijetiti Sevilli, naprotiv, nastavljen je pritisak andaluzijskog sastava. Kramaric i Sharbini bili su u prvih 45 minuta u potpunosti odsjeceni od ostatka momcadi i nisu se uspjeli istaknuti.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ccnl7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pocetku drugog poluvremena na travnjak stadiona Sanchez Pizjuan istrcala je neka druga Rijeka. Momcad Matjaza Keka pocela je napadati i zamalo je zabila gol. U prilikama su u 55. minuti bili Kvrzic i Kramaric, ali oba je puta dobro reagirao vratar andaluzijskog sastava Beto.

No, dobra igra i dominacija Rijeke kratko je trajala i nakon dvije kvalitetne prilike gledali smo presliku igre iz prvog dijela i dominaciju Seville. Na novu pravu priliku cekalo se do 81. minute kada je pred vratar Seville izbio Kramaric, ali nije najbolje pucao i Beto nije imao velikih problema. Imala je do kraja Sevilla dvije izgledne prilike, ali im je gol Gameira opravdano ponisten zbog zaleda, dok je udarac M'bie zaustavila greda. Kramaric je posljednji opasno zaprijetio, ali je njegov udarac u 88. minuti iz slobodnog udarca odsjeo kraj vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine G Feyenoord je slavio u gostima kod Standarda 3:0 cime je izborio ne samo prolaz dalje, nego i prvo mjesto u skupini. Strijelac vodeceg gola za nizozemski sastav bio je Jens Toornstra u 16. minuti, dok su u drugom dijelu mrezu Standarda tresli Jean-Paul Boetius u 60. i Elvis Manu u 88. minuti. Feyenoord je skupinu zavrsio sa 12 osvojenih bodova, s bodom vise od drugoplasirane Seville, dok je Rijeka ostala na trecem mjestu sa sedam bodova.

Sevilla - Rijeka 1:0 (Suarez 20) Standard - Feyenoord 0:3 (Toornstra 16, Boetius 60, Manu 88)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica:

1. Feyenoord 12 2. Sevilla 11 3. Rijeka 7 4. Standard 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo