EUROPA LUDUJE ZA SNAŽNIM HRVATOM: / Ovih sedam klubova želi bivšeg dinamovca u svojim redovima

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama i aktualni član Celtica Jozo Šimunović predstojeće će ljeto vjerojatno napustiti Škotsku.

2.5.2017.
17:29
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Daily Mail piše kako su za 191 centimetar visokoga Šimunovića zainteresirani klubovi iz Španjolske, Italije, Njemačke i Engleske. Menadžer Celtica Brendan Rodgers na zimu nije želio prodati hrvatskog stopera, ali pitanje je hoće li odoljeti ponudama koje stignu u idućem prijelaznom roku.

'Još uvijek samo dječak'

Prema pisanju otočkog tabloida, zanimanje za Šimunovića pokazuje španjolski dvojac Sevilla i Espanyol, talijanski Torino, hit njemačke Bundeslige RB Leipzig, kao i engleski klubovi West Bromwich, Crystal Palace i Newcastle. U kolovozu prošle godine bivši dinamovac je bio blizu prelaska u Torino, ali transfer se tada nije ostvario jer je vladala određena zabrinutos u talijanskom klubu oko njegove kondicije nakon problema s ozljedom koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jozo je s 22 godine još uvijek samo dječak koji se razvija jako, jako dobro. Ima sve potrebne atribute i još prostora za napredak, dio je projekta koji gradimo", istaknuo je Rodgers koji će, u slučaju dobre ponude, vjerojatno ipak biti spreman pustiti hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo