Ždrijeb je odlučio: Rijeka zadovoljna, Hajduk dobio nezgodnog suparnika

Nakon Dinama, na red su došla i preostala tri hrvatska kluba u Europi.

18.7.2014.
10:25
VOYO logo

Sva tri hrvatska kluba koja se natječu u kvalifikacijama za plasman u glavni dio ždrijeba Europa lige s uspjehom su odradila prve utakmice, a u petak i saznala moguće suparnike u 3. kolu.

Rijeka će tako, u slučaju da prođe Ferencvaros, na pobjednika ogleda Víkingur/Tromsø, a bude li Hajduk ukupno uspješniji od Dundalka, slijede mu dvoboji protiv boljeg iz susreta Atlantasa i Šahter iz Karagandija. Vrijedi istaknuti da je Šahter prošle godine ispao od Celtica u 4. pretkolu Lige prvaka. U prvom dvoboju slavili s 2:0, da bi u drugom bili potopljeni s 3:0. U skupini Europa lige su osvojili 2 boda, i to u društvu s AZ Alkmaarom, Paokom i Maccabi Haifom. To bi značilo da, ako Šahter prođe Atlantas, će splitski Bili imati težak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hapoel Beer Sheva čeka uzvrat protiv Splita koji bi u slučaju prolaska dalje trebao na megdan ukrajinskom Čornomorecu, klubu koji se lani u skupini Europa lige dva puta pokazao kobnim za zagrebački Dinamo.

Rijeka / Ferencvaros - Víkingur / Tromsø Hajduk / Dundalk - Atlantasa / Šahter Karagandi Split / Hapoel Beer Sheva - Černomorec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo