FOTO: / Hajduk razočarao, u Splitu gorjele baklje

Puno teže nego je bilo očekivano nogometaši Hajduka savladali se makedonski Turnovo sa 2:1 pred praznim tribinama Poljuda u 1. utakmici 2. pretkola Europa lige.

18.7.2013.
9:53
VOYO logo

HAJDUK: Kalinić, Mikanović, Maloča, Milić, Jozinović, Anđelković, Pašalić, Caktaš, Sušić, Bencun, Kouassi

TURNOVO: Dimovski, Stoilov, Petrov, Mitrov, Tasev, Mitrev, Mavrov, Ilijev, Blaževski, Vasiljev, Baldovalijev

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: Bencun 9', Blaževski 45', Maloča 79' Hajduk je vodeći gol na susretu postigao u ranoj fazi, već u osmoj minuti, kada je Marko Bencun nadvisio sve u skoku i jako dobro reagirao nakon ubacivanja Dina Mikanovića.

Hajduk je bio dominantna momčad i u nastavku igre, ali je krajem poluvremena trećeplasirani sastav makedonskog prvenstva iz prošle sezone uspio izjednačiti nakon jedne nesmotrenosti splitske momčadi. Naime, rukom je u kaznenom prostoru "bilih"igrao Jean Evrard Kouassi, a siguran izvođač s bijele točke bio je Dejan Blaževski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Makedonci su u drugom poluvremenu mogli i povesti, imali su dvije stopostotne prilike, a Hajduk je u napadu teško stvarao šanse.

Rezultat na semaforu nije se mijenjao sve do 79. minute kada je mrežu zatresao Mario Maloča, nakon druge asistencije ponajboljeg igrača Dine Mikanovića. Lopta je prethodno s(p)retno došla do Maloče kroz šumu nogu nakon ubacivanja s desne strane, a kapetan Hajduka priliku nije propustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8iraa2fJsMY

Najveću priliku za povećanje pobjede do kraja je propustio Anton Maglica u 82. minuti kada je neometan s desetak metara pucao pokraj gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat se igra u Skoplju za tjedan dana.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=7598aee4-4236-eea0-f778-152f946d9302&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo