U PETAK POČINJE AKCIJA EURO: / Evo što sve Hrvatsku čeka do početka spektakla u Francuskoj

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se sutra u Zagrebu uoči početka priprema za nadolazeći Euro u Francuskoj, koji se igra od 10. lipnja do 10. srpnja.

19.5.2016.
18:45
VOYO logo

Zbog klupskih obveza prvi dio priprema propustit će Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Darijo Srna, Ivan Rakitić. Luka i Mateo s Real Madridom 28. svibnja imaju finale Lige prvaka i priključit će se reprezentaciji 2. lipnja. Rakitića, Mandžukića i Srnu, pak, očekuju finala nacionalnih kupova i oni će se reprezentaciji priključiti 29. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će Vatreni trenirati na Maksimiru, a od 22. do 26. svibnja slijedi prvi dio priprema u Sv. Martinu na Muri gdje bi izbornik Hrvatske trebao iskristalizirati svoju sliku o 23 igrača koji će putovati u Francusku.

Image
ČAČIĆ ANALIZIRAO POPIS ZA EURO: /

'Ovo su razlozi zbog kojih sam zvao Strinića, Ćorića, Ćaletu-Cara...'

Image
ČAČIĆ ANALIZIRAO POPIS ZA EURO: /

'Ovo su razlozi zbog kojih sam zvao Strinića, Ćorića, Ćaletu-Cara...'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ante čačić

Pripreme završavaju 4. lipnja

U petak, 27. svibnja, hrvatska vrsta će imati prvu pripremnu utakmicu protiv Moldavije u Koprivnici, a od ponedjeljka, 30. svibnja, slijedi drugi dio priprema u Rovinju. Pripreme završavaju 4. lipnja prijateljskom utakmicom protiv San Marina na riječkoj Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Hrvatske Ante Čačić nedavno je sastavio popis od 27 igrača na koje računa tijekom priprema za Euro, a taj popis biti će smanjen na 23 igrača koji će biti i konačni putnici na smotru najboljih reprezentacija Europe, a rok za to je 31. svibnja. Reprezentacija u svoju francusku bazu u Deauvilleu kreće 7. lipnja iz Zagreba.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

RASPORED AKTIVNOSTI REPREZENTACIJE HRVATSKE

20. svibnja - okupljanje Vatrenih u Zagrebu bez Srne, Rakitića, Modrića, Mandžukića, Kovačića 22. svibnja - odlazak na pripreme u Sv. Martin na Muri. Tad će se reprezentaciji priključiti Duje Ćaleta-Car 27. svibnja - prva prijateljska utakmica uoči Eura: Hrvatska - Moldavija u Koprivnici (20.30) 29. svibnja - odlazak na pripreme u Rovinj; reprezentaciji se priključuju Mario Mandžukić, Dario Srna i Ivan Rakitić 31. svibnja - rok za prijavu završnog popisa od 23 igrača za Euro 2. lipnja - reprezentaciji se u Rovinju priključuju Luka Modrić i Mateo Kovačić 3. lipnja - Vatreni odlaze u Opatiju uoči prijateljskog susreta sa San Marinom 4. lipnja - druga prijateljska utakmica uoči Eura: Hrvatska - San Marino u Rijeci (20 i 15) 7. lipnja - odlazak Vatrenih svoju francusku bazu u Deauvilleu 12. lipnja - prva utakmica na Euru za Hrvatsku: Turska - Hrvatska u Parizu (15.00) 17. lipnja - druga utakmica na Euru za Hrvatsku: Češka - Hrvatska u St. Etienneu (18.00) 21. lipnja - treća utakmica na Euru: Hrvatska - Španjolska u Bordeauxu (21.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo