ŠOKANTNE SNIMKE IZ MARSEILLEA: / Krvoločni i organizirani Rusi iživljavaju se na Englezima

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Ruski huligani rade pravi dar mar u Marseilleu. Iako su Rusi malobrojniji u odnosu na Engleze, pokazali su da su krvoločniji i puno organiziraniji od svojih engleskih suparnika.

11.6.2016.
19:29
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Rusi su se sukobili s Englezima u marsejskoj Staroj luci. Iako su Englezi bili brojniji, to nije spriječavalo ratoborne i dobro huliganski i sportsko utrenirane Ruse da ih napadaju. Rusi spadaju u jednu od nabrutalnijih i nadominantnijih huliganskih sila u Europi, a to u Marseilleu i pokazuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi više nisu huliganska sila

Englezi, s druge strane, već godinama u navijačkom svijetu ne predstavljaju strah i trepet kao što je to bio slučaj 80 - ih godina u Europi. Oni uglavnom putuju u velikom broju na susrete reprezentacije, ali to se uglavnom svodi na "osvajanje" trgova i ispijanje velikih količina piva uz glasnu pjesmu. I to je to. Rusi, s druge strane, znaju putovati na stotine kilometara samo kako bi se potukli sa svojim suparnicima. Bez obzira igrao njihov klub ili reprezentacija ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su se u subotu malobrojniji ruski nogometni huligani zalijetali među Engleze izazivajući tučnjavu, ali nisu nalazili na zainteresirane jer Englezi su se povlačili. One koji nisu bili dovoljno brzi, Rusi su doslovno gazili na podu. Pri tome se ni najmanje nisu zamarali što njih više tuče primjerice samo jednog Engleza, kojeg su nakon toga bacili u more, ili kao što je slučaj na ovoj, doista šokantnoj snimci, kada se skupina Rusa iživljava na dva Engleza koji onesviješteni leže na podu.

Na društvenim mrežama i u medijima osvanulo je kako se jedan Englezi nalazi u kritičnom stanju, te se bori za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska policija zakazala je i kod ove situacije. Organi reda u Marseilleu doživjeli su poraz. Nisu adekvatno odgovorili na huliganske akcije, zato i ima toliko nereda. Policija je nemoćna, traži se pomoć. Jer, sukobi u Marseilleu su eskalirali.

Inače, ruski i francuski huligani (oni Olympique Marseillea) udružili su snage kako bi Englezima zadali udarac. I za sada ih zadavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo