ANTE ĆORIĆ SAMO ZA NET.HR: / 'Ne idem na izlet, želim se nametnuti izborniku i svima se pokazati'

Image
17.5.2016.
7:10
VOYO logo

Tako se Ćoriću nakon sezone u kojoj je s Dinamom osjetio kako je to pobijediti Arsenal, biti u središtu pisanja medija zbog zainteresiranosti Pepa Guardiole, sukobiti se s trenerom Zoranom Mamićem, ponovno osvojiti duplu krunu u prvenstvu, ostvario san! Dobio je poziv u A selekciju Hrvatske i sad će trenirati s igračima kao što su Modrić, Rakitić, Mandžukić...

'Ovo je nešto fantastično, ostvarenje snova'

"Ne mogu opisati kako se osjećam. Ovo je nešto fantastično, ostvarenje snova. Ma čudo, baš čudo. Još sam pod dojmom svega", kazao nam je Ante Ćorić koji sad ima novi cilj, misiju. Izboriti svoje mjesto u momčadi s kojom će Čačić otputovati u Francusku i pokušati ostvariti dobar rezultat. Naime, popis će se u konačnici rezati na 23 igrača, a Ćorić bi se htio naći na njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Rekao sam sam sebi kad sam doznao da sam na popisu kako sad ne idem tamo na izlet, nego da se pokažem svima. Želim se nametnuti izborniku za nastup u Francuskoj. To je moj cilj, to je ono što želim. Hoću li uspjeti u tome? Vidjeti ćemo".

Sjajne igre u dresu Dinama

Dinamov ofenzivni veznjak poziv izbornika je izborio sjajnim ovosezonskim nastupima za prvaka HNL-a. Čorić je za Modre ukupno ove sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima i zabio 5 golova uz 6 dodavanja za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam je Čačić nakon što je Hrvatska izborila Euro kazao kako će u izboru prednost imati oni s dobrom minutažom u klubu. Igrači s manjom minutažom doći će u obzir samo ako Hrvatske ne bude imala kvalitetno rješenje među onima koji su igrali standardno u svojim klubovima ove sezone.

Jedan od nositelja Modrih i U-21 selekcije

Uz to, Čačić misli i na budućnost pa je odlučio voditi i ponekog mladog igrača, a tu su prvi kriteriji standardnost u klubu, kao i značajna uloga u U-21 selekciji. Ćorić je bio jedan od nositelja Dinama na putu prema dvostrukoj kruni i Gračanove U-21 reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Da sam zaslužio poziv u reprezentaciju, ne znam. Iza mene su dobre igre, dobra sezona, možda je to presudilo haha ", sa smiješkom je rekao dečko iz novozagrebačkog kvarta Središće koji u reprezentaciji neće biti usamljen.

Zastupljeni dinamovci

Uz njega, Čačić je na popisu uvrstio još pet igrača Dinama. Marka Roga, Gordona Schildenfelda, kapetana Domagoja Antolića, Marka Pjacu i Domagoja Livakovića, vratara Zagreba koji je na posudbi iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, odigrali smo dobru sezonu. Osvojili prvenstvo i Kup, ne, nikako to nije iznenađenje. Zasluženi poziv izbornika za sve moje suigrače".

Hrvatska jedan od favorita natjecanja

Kako vidite Hrvatsku u Francuskoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi gdje god idemo idemo kao favoriti, pa tako i na Euru. Mislim da svašta možemo napraviti s ovom reprezentacijom. Vidjeti ćemo što će biti. Sve je na nama".

Image
Image

Ćorić je itekako u fokusu nogometne Europe i trenutno jedan od zanimljivijih igračkih prospekata na europskom nogometnom tržištu. Najviše se pisao o zainteresiranosti Pepa Guardiole za mladog Dinamovog dragulja. Španjolski stručnjak ga, navodno, želi vidjeti na Etihadu u dresu Manchester Cityja, kluba čije će kormilo preuzeti ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda ima, ali...

Uz City, mediji su pisali i kako je Chelsea i Real Madrid također bacio oko na Dinamovu zvijezdu. Cijena se Ćoriću kreće oko 15 milijuna eura.

"Ima dosta ponuda moram priznati. Ne, ne mogu ništa više govoriti o tome jer niti sam ne znam koje su sve. Ono što znam da sam ja i dalje igrač Dinama i to je to. Ne gledam se trenutno kao na igrača Manchester Cityja, fokusiram sam samo na svoj klub. Nastaviti ću i dalje davati sve od sebe za Dinamo i to je to", završio je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo