EUFORIJA KOD IZNENAĐUJUĆIH POLUFINALISTA: / 'Trebat će napraviti nešto posebno da nas se zaustavi'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Neizbježna je bila euforija u velškim redovima nakon senzacionalne pobjede protiv Belgije i plasmana u polufinale Europskog prvenstva.

1.7.2016.
23:37
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Wales je u petak u Lilleu nadigrao favoriziranu Belgiju s 3-1 i to nakon što se u 13. minuti našao u minusu. No, u 30. minuti je izjednačio kapetan Ashley Williams, a u nastavku su preokret kreirali Hal Robson-Kanu i Sam Vokes.

Image
SENZACIJA ZA POVIJEST: /

Čudesni Wales razbio belgijske zvijezde i odjurio u polufinale Eura!

Image
SENZACIJA ZA POVIJEST: /

Čudesni Wales razbio belgijske zvijezde i odjurio u polufinale Eura!

'Za ovo smo radili godinama'

"Bilo je fantastično. Odradili smo dobar posao vrativši se u utakmicu u prvom poluvremenu i znali smo da ćemo biti nagrađeni ako nastavimo igrati isto i u drugom poluvremenu. Za ovo smo radili naporno šest, sedam godina. Zasluge idu svima koji su uključeni. Igrali smo nekoliko puta protiv Belgije posljednjih godina i znamo kako se nositi s njima. Bili smo razočarani kad smo primili gol, ali odgovorili smo, izjednačili i krenuli od toga. Noćas ćemo uživati, a onda se pripremiti za sljedeću utakmicu", istaknuo je Hal Robson-Kanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wales je u debitantskom nastupu na kontinentalnoj smotri dogurao do polufinala u kojem će u srijedu igrati protiv Portugala.

"Nemam riječi. Nikad nismo pomislili da ćemo se naći u ovakvoj situaciji. Znali smo da ćemo zabiti gol, a čim smo izjednačili, dobili smo ogromno samopouzdanje za nastavak i put do pobjede. Takva je ova momčad i trebat će napraviti nešto posebno da nas se zaustavi", dodao je Joe Allen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Volim ove dečke'

Današnja je generacija na ovaj način zasjenila onu koja je 1958. igrala u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

"Jesmo li bili potreseni kad smo primili gol? Ne. Dobro smo odgovorili i pokazali karakter o kojem smo ranije pričali. Volim ove dečke, a navijači su bili briljantni. Nadam se da kod kuće svi uživaju. Mi ćemo nastaviti uživati i pokušati i dalje igrati na naš način", poručio je Ashley Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo