KLOPPOVO ORIGINALNO OBJAŠNJENJE: / 'Počeli smo više koristiti mozak i ispalo je briljantno'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Velika je euforija vladala u redovima Liverpoola nakon plasmana u finale Europske lige, četvrtog u klupskoj povijesti.

5.5.2016.
23:45
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Poveo je Liverpool već u sedmoj minuti autogolom Bruna Soriana, a otpor gostiju je u potpunosti slomio briljantnom igrom u drugom poluvremenu. Pogoci Daniela Sturridgea i Adama Lallane odveli su Liverpool u finale i bacili u trans osebujnog trenera Jürgena Kloppa.

'Prekrasna noć, kakva igra'

"Prekrsna noć i briljantna utakmica moje momčadi. Kakva igra! U prvih su pola sata vladale jake emocije, bilo je sjajno. U posljednjih smo 15 minuta prvog poluvremena izgubili strpljenje. Plan za nastavak bio je da nastavimo s nogometom punim emocija, ali i da počnemo koristiti mozak malo više. Na kraju je ispalo briljantno", ispalio je uvijek originalni Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool će u finalu, 18. svibnja u Baselu, igrati protiv branitelja naslova Seville koja je u polufinalnom uzvratu na svome Sanchez-Pizjuanu svladala Šahtar s 3-1. Andalužanima je to treći uzastopni finale ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu će uvijek biti uspona i padova. Sve se svodi na to da budeš spreman dati sve od sebe i da iskoristiš prilike. Ovo je sjajan osjećaj", pričao je Sturridge nakon utakmice.

'Zaslužili smo finale'

Liverpool je slavio u sva tri dosadašnja finala ovog natjecanja, posljednji put 2001. godine protiv Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da nas čeka teška večer, znali smo će Villarreal biti u prednosti ako zabije gol u gostima. Ali u konačnici smo zaslužili finale i nadam se da možemo osvojiti naslov. Moraš pokazati poštovanje prema ovom natjecanju, a imam osjećaj da smo mi to napravili", istaknuo je Lallana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo