ENGLEZI PRONAŠLI NOVOG IZBORNIKA: / Proslavljeni talijanski trener pred poslom snova?

Image

Engleski nogometni savez (FA) napravio je potez koji su mnogi protumačili završetkom akcije traženja izbornika engleske reprezentacije.

8.10.2016.
15:17
VOYO logo

Proslavljeni talijanski nogometaš i trener koji je klasu dokazao osvajanjem trofeja u svakom klubu u kojem je radio (Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City, Galatasaray) bit će gost Engleskog nogometnog saveza tijekom kvalifikacijskog ogleda za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska je bez izbornika ostala prije nekoliko dana nakon otkrivene afere tadašnjeg vođe izabrane vrste Sama Allardycea koji je tu dužnost obnašao tek 67 dana, odnosno jednu službenu utakmicu. Stigao je u tom razdoblju s lažnim konzorcijem s Dalekog istoka, koji su glumili novinari Daily Telegrapha, dogovarati transfere igrača, a snimljene su i njegove izjave u kojima omalovažava svog prethodnika Roya Hodgsona. Koštalo ga je to posla za koji Mancini ozbiljno konkurira.

Istina je da 51-godišnji Talijan nije jedina opcija Engleza, ali i da je slobodan nakon što je u kolovozu sporazumno raskinuo ugovor s milanskim Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo