ENGLEZI PLASIRALI SENZACIJU / Kovačić prelazi u velikana za 30 milijuna eura?!

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić proživljava svoje najteže trenutke od kada je 2013. prešao u Inter iz zagrebačkog Dinama.

26.3.2015.
14:13
VOYO logo

Kada je 2013. došao na San Siro, struka Intera je u Kovačiću vidjela igrača na kojemu će graditi igru u budućnosti. Jedno vrijeme Kova je igrao dobro te je zadobio simpatije navijača i talijanskih medija. No, odjednom je sve počelo padati u vodu. Uz povremene amplitude prema gore, Kovač je sve više počeo padati u igri.

S padom igre došle su i kritike talijanskih medija i trenera Roberta Mancinija, a dolaskom i drugoga Hrvata u Inter Marcela Brozovića, i čestom Mancinijevom mijenjanju svojih taktičkih zamisli, u kojem na Kovačićevu poziciju gura Brozovića, uz Shaquirija i Guarina koji su zacementirali svoje pozicije u veznoj liniji, Kovačić je završio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po bivšeg dinamovca bude gora, nedavno se i posvađao s trenerom. To se navodno dogodilo u Interovoj utakmici protiv Cesene (1:1). Talijanski strateg nekoliko je puta vikao prema Kovačiću, a ovaj mu je navodno jednom prilikom ljutito odbrusio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto samo mene kritiziraš?!"

Kritike prema Hrvatu savršeno su se uklopile u prosječno sivilo ove slavne talijanske momčadi, a Hrvatu se minutaža smanjuje iz utakmice u utakmicu. Stoga je sve izglednije da će na kraju sezone napustiti Milano, a neki talijanski i engleski mediji su se raspisali o slučaju Kovačić i plasirali senzacionalne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tako i Liverpool Echo piše da je gotovo sigurno da Kovačić na ljeto dolazi na Anfield za 30 milijuna eura. Ističe se i da će u subotu na Maksimiru, gdje Hrvatska igra kvalifikacijsku utakmicu za EP 2016 protiv Norveške, biti prisutni i skauti Redsa kako bi se i osobno uvjerili u formu hrvatskog veznjaka. Ako Kovačić uopće bude i spreman za utakmicu jer u utorak i srijedu nije trenirao sa reprezentativcima.

Također, Football Espana spominje Kovačića u kontekstu prelaska na Camp Nou, no pišu kako je Barcelona voljna dovesti Kovu u Kataloniju ne prije siječnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo