ENGLEZI NAJAVLJUJU SENZACIJU: / Mourinho u Unitedu želi i hrvatsku zvijezdu!

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Sve je izglednije da će portugalski stručnjak Jose Mourinho sljedeće sezone biti trener Manchester Uniteda.

8.2.2016.
13:26
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Engleski mediji već naveliko špekuliraju o prvim Mourinhovim potezima nakon dolaska u Manchester United, a svi se slažu da će osebujni Portugalac krenuti u obnovu momčadi. S obzirom na Unitedovu financijsku moć, predstojeće bi ljeto moglo biti vrlo zanimljivo na Old Traffordu.

Želio ga dovesti u Chelsea

Dnevni list Independent analizirao je koji bi se igrači mogli naći na Mourinhovom popisu želja, a među osmoricom je i hrvatski veznjak Luka Modrić. Ne čudi to toliko kad se uzme u obzir odličan odnos ove dvojice i poštovanje koje Mourinho nikad nije skrivao prema Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho je otkrio da je 2014. pokušao dovesti Modrića u Chelsea, potvrdivši da ponovno želi raditi s njim. Upravo je Mourinho 2012. doveo Hrvata iz Tottenhama u Real Madrid, a 30-godišnjak još uvijek igra na visokoj razini i drži konstantu, tako da bi zasigurno imao što za ponuditi Manchester Unitedu", ističe Independent.

Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE
Image
Foto: AFP, PEDRO ARMESTRE

Luka Modrić i Jose Mourinho

Ostali igrači koje spominje slavni dnevnik su John Stones (Everton), Cesc Fabregas (Chelsea), Gareth Bale (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atletico), Raphael Varane (Real Madrid), Paul Pogba (Juventus), pa čak i John Terry, iskusni kapetan Chelseaja koji je nedavno najavio kako će na ljeto napustiti Stamford Bridge. Sasvim sigurno neće svi završiti u Manchester Unitedu, štoviše kod nekih je vjerojatnost vrlo mala, ali nije isključeno da će Mourinho krenuti u lov na neke od spomenutih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo