EMOTIVNI OPROŠTAJ SUŠIĆA OD HAJDUK: / 'Znao sam da će biti teško oprostiti se...'

Image

Tino Sven Sušić više nije igrač Hajduka!

30.8.2016.
8:39
VOYO logo

Najbolji igrač Bijelih sve je dogovorio s belgijskim Genkom za 2 milijuna eura. Klub se jučer oprostio od svog igrača, a isto je to napravio i Tino Sven Sušić na svom Instagram profilu.

'U danima sretnim, u danima grubim'

"Znao sam da će biti teško oprostiti se, ali nisam mogao ni zamisliti koliko će stvarno biti teško naći prave riječi za zahvaliti se svima koji su proteklih godina podrškom, savjetima i kritikama, znanjem, pljeskom, pa i zvižducima, u danima sretnim i u danima grubim, ispisali neke od najljepših stranica moje dosadašnje karijere. Sada kad je doslo vrijeme za novi list, želio bih od srca zahvaliti svim bivšim i sadašnjim suigračima, trenerima, stručnom stožeru i cijelom klubu - bilo je zadovoljstvo raditi s vama", stoji na Instagramu Sušića, igrača koji je za Hajduk upisao 42 nastupa u službenim natjecanjima od čega 104 u prvenstvenim utakmicama. U dresu Hajduka debitirao je na utakmici 2. pretkola Europske lige protiv Skonta na Poljudu 19. srpnja 2012. godine, a bio je kapetan momčadi i ljubimac Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK SE OPROSTIO OD SVOG NAJBOLJEG IGRAČA: ‘Tino, hvala ti na svemu ‘

"Želim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijačima želim jos puno veselja u budućnosti jer, više od ikoga - vi to zaslužujete. Do nekog novog susreta - svako ti dobro, Hajduče moj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je obavio liječnički pregled, Sušić je potpisao trogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja na još dvije godine. Splićani će za Sušića dobiti oko 1,6 milijuna eura, dok će reprezentativac BiH, koji je kao kadet bio tri sezone član Genka imati godišnju plaću od 750 tisuća eura.

Također, Sušić je uzeo dres s brojem 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo