EMOTIVNA PORUKA IZ LIVERPOOLA: / Vlašić poslao pismo navijačima i otkrio za čime najviše žali

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dana nakon što je potpisao petogodišnji ugovor s Evertonom, 19-godišnji Nikola Vlašić je poslao pismo navijačima Hajduka koji su ga podržavali prijašnjih godina.

1.9.2017.
16:00
PIXSELL
VOYO logo

Vlašić se od navijača Hajduka oprostio u subotu kada je zabio pogodak u pobjedi protiv Istre (2-0). Torcida ga je nagradila ovacijama, a Nikola se u petak javio otvorenim pismom putem Hajdukove internetske stranice. Prenosimo ga u cijelosti.

Image
'NIKOLA JE JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U EUROPI': /

Slavni Nizozemac presretan zbog Vlašićeva dolaska

Dragi navijači Hajduka,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kada sam došao željan igranja na Poljudu znao sam, naravno, da ću jednog dana otići. Pitanje je bilo na koji način i iz kojeg razloga. Odlazak mi je tada pa čak i puno kasnije bio nešto što bi se moglo dogoditi tamo nekada daleko.

Onda sve dođe iznenada, naglo i taj trenutak testira moju spremnost. Prije godinu i pol dana prilika za odlazak je došla, ali nisam bio pripravan za nju. Sada sam bio. Osjetio sam sam to poput laste kada krene na jug - vrijeme je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte misliti da nisam maštao zajedno s vama o osvajanju prvenstva, Kupa, u grupnoj fazi Europske lige ili Lige prvaka... Nije se dogodilo i mnogo toga bih dao za takvo iskustvo.

I pored toga zajedno s vama veselio sam se mnogo puta. Zahvalan sam vam što ste mi davali snagu i odlučnost čak i onda kada sam sve to imao u skromnijoj mjeri .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalan sam i svima onima koji su me sputavali i onima koji nisu vjerovali u mene, jer su me izoštrili da se još više trudim i budem bolji.

Tamo gdje nastavljam karijeru uvijek će ispod plavog dresa biti bijela Hajdukova boja. Spoznaja da ste sa mnom, iako tamo niste, učinit će me, jačim u težnji da vas dostojno predstavljam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio ste mene i to se ne može ničim izbrisati. Hvala vam

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo