EDUARDO SE VRAĆA U REPREZENTACIJU!? Čačić priznao: / 'Razmišljam o njemu, on je itekako živ igrač!'

Image
15.5.2016.
13:50
VOYO logo

Eduardo da Silva odigrao je svoju posljednju utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu kojem je 2014. godine domaćin bio njegov rodni Brazil. Mala minutaža ondje i očito nerazumijevanje sa tadašnjim izbornikom Nikom Kovačem i nekim ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza, koji, kako je napisao u oproštajnom pismu "formalno nisu dio reprezentacije, ali imaju stvarno velik utjecaj na njezin rad i njezine vodeće ljude", požurili su njegov oproštaj od izabrane vrste, no senzacija je na pomolu i u razgovoru za Sportske novosti potvrdio ju je sam izbornik.

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Zabija češće od Ronalda i Messija

"Pod nacionalni nogometni barjak želim zvati sve ono najbolje što Hrvatska ima. Eduardo mi je u razmišljanju, Eduardo je itekako živ igrač", kaže Čačić svjestan da sjajna forma Šahtarova napadača može biti od velike koristi za Hrvatsku na europskoj smotri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo u ukrajinskom klubu nema preveliku minutažu, ali ima sjajan učinak u njoj. U 19 odigranih prvenstvenih utakmica u kojima sudjeluje s prosječno 43 minute po svakoj hrvatski je napadač sakupio dvanaest pogodaka, a u posljednjih šest ligaških zabio je pet golova. Nedavno se njegovim učinkom pohvalio i klub ustvrdivši da je riječ o napadaču koji zabija češće od Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je za Hrvatsku odigrao 62 utakmice pri čemu je postigao 29 pogodaka. U ovoj sezoni 18 je puta bio strijelac za Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo