EDUARDO IMA NOVI KLUB: / Poznato je gdje bivši napadač Vatrenih nastavlja karijeru

Image
17.2.2017.
9:15
VOYO logo

Vijest javlja brazilski Globo Esporte koji podsjeća da je 33-godišnji nogometaš od odlaska iz ukrajinskog Šahtara bio bez angažmana i da su klub i igrač pregovore otvorili još početkom prijelaznog roka, ali se tada Eduardo nadao ostanku u Europi. Sve je ipak dogovoreno nakon remija kluba protiv paragvajske Deportiva Capiate (3-3) igranog u srijedu u sklopu Cope Libertadores. Eduardo neće imati pravo nastupa u uzvratu te utakmice, no prođe li Atletico dalje mogu računati na njega.

Eduardo je profesionalnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu iz kojeg je slan na posudbe u Croatiju Sesvete i zaprešićki Inter, potom je prodan londonskom Arsenalu u kojem je pretrpio zastrašujući lom noge u veljači 2008. nakon čega više nije dosegao formu u kojoj je bio. Uslijedio je prelazak u Šahtar 2010. u kojem je i ostao do prošle godine uz sezonu 2014/15 provedenu u Flamengu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 64 puta i s 29 postignutih golova s Marijem Mandžukićem dijeli drugo mjesto ljestvice njenih najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo