EDUARDO DA SILVA NOVI ČLAN LEGIJE: / Bivši Vatreni odabrao Romea Jozaka umjesto Matjaža Keka

Image

Novu će priliku Eduardo potražiti u Poljskoj, u klubu koji je jesenski dio prvenstva okončao na prvom mjestu.

3.1.2018.
15:44
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva (34) karijeru će nastaviti u poljskom prvoligašu Legiji. Klub iz Varšave potvrdio je na svojoj internetskoj stranici da će hrvatski Brazilac potpisati ugovor nakon što odradi liječničke preglede.

Iako se posljednjih dana spominjao kao potencijalno pojačanje hrvatskog prvaka Rijeke, a turski su ga mediji smještali u Malatyaspor, Eduardo se u konačnici odlučio za Legiju čiji je trener naš Romeo Jozak. U Legiju je ovaj tjedan došao i donedavni kapetan Dinama Domagoj Antolić, a mogao bi je pojačati i desni bek Rijeke Marko Vešović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogao je biti najbolji na svijetu'

Eduardo je nakon Dinama, te kratkotrajnih posudbi u Sesvetama i zaprešićkom Interu, igrao za Arsenal, Šahtar, Flamengo i ponovno za Šahtar, a u siječnju prošle godine je potpisao za Atletico Paranaense u kojem se nije naigrao. Novu će priliku potražiti u Poljskoj, u klubu koji je jesenski dio prvenstva okončao na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam Eduarda otkad je bio 15-godišnjak i da nije doživio tešku ozljedu u Arsenalu, uz kombinaciju brazilskog talenta i strasti i europskog menatliteta, mogao je postati jedan od najboljih napadača na svijetu. Vjerujem da će njegovo iskustvo i glad za golovima biti veliki dobitak za Legiju", istaknuo je Jozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo