EDUARDO DA SILVA MU NIJE OPROSTIO: / 'Može on biti najbolji na svijetu, ali za mene je nula!'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
28.11.2017.
9:54
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Osim po pogocima u dresu Hrvatske, zemlje koju je prigrlio stigavši u nju kao dječarac iz rodnog kraja, Eduardo je ostao zapamćen i po sudskom sporu sa Zdravkom Mamićem, ali i s tadašnjim izbornikom Nikom Kovačem. I dok prvom više ništa ne zamjera, tvrdi u razgovoru za Sportske novosti, Kovač i dalje za njega ne postoji.

"Nema više nikakvih ‘repova’, sve smo počistili i svatko je otišao na svoju stranu", kazao je Dudu o odnosu s Mamićem kojeg je nazvao korektnim, a s kojim je bio u privatnim prijeporima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Niki Kovaču, kojem zamjera način na koji se ponio prema njemu na Svjetskom prvenstvu u rodnom mu Brazilu i otvarajućoj utakmici baš protiv izabrane vrste organizatora, nema lijepe riječi:

"Kovač me više ne zanima. Rekao sam već, može on biti supertrener, najbolji na svijetu, ali ako nije čovjek, ako nema osjećaja za neke stvari, onda mu to trenersko znanje ništa ne znači, onda je 'nula'! I nikad neću shvatiti zašto me nije želio uvesti u igru protiv Brazila, bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1-3, napravljene su bile samo dvije izmjene i treću uopće nije napravio. Svi su mediji rekli svoje o tome, cijela je nacija vidjela o čemu je bila riječ..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo