OSIJEK TRESE NEVJEROJATNA EUFORIJA: / Atmosfera je došla do točke usijanja, ovo još nije viđeno u gradu na Dravi

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Osijeka večeras od 20.45 igraju možda i najveću utakmicu u svojoj povijesti protiv nizozemskog velikana PSV-a. No, uoči uzvratne spektakularne utakmice 3.

3.8.2017.
17:34
PIXSELL
VOYO logo

Na naslovnicama portala vrišti vijest o incidentu koji se navodno dogodio u srijedu navečer. Kako je na svom Twitteru objavio i glasnogovornik Guus Pennings, domaći su navijači navodno napali sedmero zaposlenika PSV-a.

‘PSV ĆE IGRATI U PODRUMU EUROPSKOG NOGOMETA’: Nizozemci tvrde da su napadnuti u Hrvatskoj, njihovi mediji brutalno izvrijeđali Osječane

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nema informacija o sukobu

Kontaktirali smo osječku policiju koja nam je kazala kako nema nikakvih informacija o sukobu, a iz izvora bliskih klubu doznajemo kako su klupski dužnosnici PSV-a svojim osječkim domaćinima i kolegama kazali isto. Dakle, oni tvrde kako su im kolege napadnuti u gradu na Dravi.

Službene potvrde, dakle, još uvijek nema, u klubu se nadaju kako je riječ o nekakvoj zabuni, nadaju se kako se to ipak nije dogodilo. Kako bilo, Osijek trese nevjerojatna euforija uoči utakmice. Za sad je, prema informacijama iz kluba, prodano 13 500 ulaznica od ukupno 15 000, ali pretpostavlja se kako će se do početka susreta prodati sve tiskane ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

02.08.2017., Osijek - Karosel osjecke Kohorte, koja je voznjom kroz grad na glavnom trgu odrzala bakljadu uoci utakmice sa PSV-om. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Stoga je pritisak na igrače Osijeka veliki, što je i razumljivo, ako se uzme u obzir aktivni rezultat koji Osijek ima, ulog večerašnjeg dvoboja i euforije koja je dosegla točku usijanja, ali ne od visokih temperatura koje vladaju i u Slavoniji. Ovakvo zanimanje i navijačka groznica nije viđena još od one čuvene utakmice protiv Slavije prije 17 godina.

Ogromno zanimanje vlada za utakmicu

Da, još od tada nije bilo takvog zanimanja za jedan dvoboj Osijeka, ako se i to može uspoređivati s ovim ludilom što trenutno vlada u gradu na Dravi. U trenutku pisanja ovog teksta, na osječkim ulicama još nema velikog broja navijača zbog temperatura (trenutno je u Osijeku 37 stupnjeva). Ljudi su se sklonili od vrućine, ali uskoro će osječke ulice biti prepune, uskoro će osječke ulice biti u transu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče i glavnih aktera večerašnjeg dvoboja, oni se trenutno nalaze u karanteni, o čemu smo već i pisali. Trener momčadi Zoran Zekić odlučio ih je poštediti euforije, sakrio je svoje izabranike od navijačkog ludila.

Image
NET.HR DOZNAJE: /

Zekić sakrio svoje izabranike od atmosfere koja je u Osijeku dosegla točku usijanja

PSV fokusiran samo na dvoboj

Na stadion Gradski vrt će nogometaši Osijeka doći nekih sat i pol prije utakmice, presvući se i lagano se početi zagrijavati uz posljednje upute Zekića. Nizozemci su dosta suzdržani. Prema informacijama kojima raspolažemo, Nizozemci nisu puno pričali s domaćinom, osim što su istaknuli da su njihove kolege napadnute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fokusirani su samo na utakmicu, jer nisu u dobroj situaciji, a puno toga im ovisi o ovom dvoboju. Jer, PSV-u financijski cijela sezona ovisi o ulasku u skupine Europske lige. Stoga, njima je pobjeda protiv Osijeka – imperativ.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo