DRAMA ZVIJEZDE EVERTONA: / 'Je*i se Stones, je*i se štakore'

Image
Foto: AFP

Čini se da je saga oko prelaska sjajnog Evertonovog stopera Johna Stonesa (21) u Chelsea završena.

28.8.2015.
10:55
AFP
VOYO logo

Loša je to vijest za Stonesa koji je pokušao utjecati na čelnike svog kluba da bude prodan u redove slavnog engleskog prvoligaša koji ga čitavo ljeto "love". Međutim, Evertonov menadžer Roberto Martinez kazao mu je tijekom njihovog sastanka u četvrtak kako klub neće udovoljiti njegovim željama i kako on ostaje u gradu Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sada se pojavio novi moment u čitavoj ovoj priči oko Stonesovog prelaska u London koji je poprimio obrise prave drame. Naime, Stones razmatra o preseljenju svoje kuće nakon što je primio prijetnje od navijača Evertona. Uz to, doživio je verbalno zlostavljanje od strane navijača na gostovanju kod Barnsleya u Capital One Cupu u srijedu na večer.

Stones putuje u London

Stones je zaigrao u prvih jedanaest, a tijekom utakmice jedan navijač ga je brutalno izvrijeđao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je*i se Stones, je*i se štakore".

No, to za sada ne dira Martineza koji će ga sasvim vjerojatno staviti na popis putnika za London, gdje u subotu igraju protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"John nije na prodaju i on ostaje članom prve momčadi Evertona. Situaciju s Johnom vrlo je jasna. Stalo nam je do njega i učinit ćemo apsolutno sve kako bi i dalje uživao igrajući nogomet. Novac ponekad ne može kupiti sve", kazao je čelnik Evertona Bill Kenwright i tako poslao poruku Jose Mourinhu i Romanu Abramoviču koji ga svim silama žele dovesti u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo