DOSTA JE PORAZA: / Zbog krize Manchester Uniteda ljudi se poceli bacati u ocean!

Navijac Manchester Uniteda iz kenijskog grada Kilifija pocinio je samoubojstvo zbog poraza voljenog kluba u cetvrtfinalu FA Cupa u ponedjeljak.

12.3.2015.
14:35
VOYO logo

Podsjetimo, Manchester United je na svome terenu izgubio od Topnika s 2:1, a da za navijace Crvenih vragova ova prica bude jos tuznija, odlucujuci je pogodak postigao Danny Welbeck, igrac koji je proslo ljeto prakticki potjeran s Old Trafforda. Sve je to bilo previse i za 42-godisnjeg Kenijca koji se nekoliko sati nakon utakmice bacio s mosta u Indijski ocean i utopio se.

Lokalni mediji pisu kako je pokojnik na dan utakmice prijateljima govorio kako ce United razvaliti trupe Arsenea Wengera, ali kad se njegov zeljeni scenarij nije ispunio, bio je utucen do te mjere da si je na okrutan nacin odlucio skratiti muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosincu 2013. godine u Keniji se dogodio slican slucaj. John Macharia (28) je skocio u smrt sa sedmog kata nakon sto je Manchester United izgubio premierligaski ogled od Newcastlea. Teska kriza kroz koju posljednje dvije sezone prolazi slavni klub ima, eto, i svoje tragicne posljedice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo