RIJEŠITE MISTERIJ O KOJEM BRUJI CIJELI SVIJET: / Je li fantomski pobjednički gol Islanda regularan?

Image
Foto: AFP, HARALDUR GUDJONSSON

Island je sinoć pobijedio Finsku s 3-2 nakon preokreta u posljednjim minutama susreta, a pobjednički gol Islanda postignut u 95. minuti utakmice povlači za sobom repove.

7.10.2016.
13:57
AFP, HARALDUR GUDJONSSON
VOYO logo

Naime, Sigurdsson je u 95. minuti zabio pobjednički pogodak za 3:2, ali sad se postavlja pitanje je li lopta nakon njegova udarca prošla gol liniju, te je li gol Islanda na kraju i regularan?! Finnbogasson, igrač Islanda, izbio je loptu iz ruku Hradeckog i pospremio je naknadno u mrežu, što je još jedna situacija o kojoj se sad u nogometnom svijetu itekako raspravlja. Jer, moguće je da je Finnbogasson, inače strijelac drugog pogotka Islanda, pet minuta ranije napravio i prekršaj na vrataru Finske.

KVALIFIKACIJE ZA SP: Ukrajina prokockala 2-0, Island u ludoj završnici pobijedio Finsku

Kako bilo, glavni sudac ovog dvoboja Moen Svein Oddvar tako se našao u središtu zanimanja medija i nogometne javnosti zbog ove sumnjive odluke. Velika većina finskih navijača i medija uvjerena je da nema govora o golu, kao i da Moen Svein Oddvar nije smio toliko produljiti ovu ludu utakmicu i nakon kraja označenog dodatka i tako dati priliku domaćinu da poraz ili remi pretvori u pobjedu. Što se na kraju i dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, mi vas u našoj anketi pitamo: "Je li ovo bio regularan pogodak Islanda"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo