DOMINACIJA NAPOLIJA KAKVA SE NE PAMTI: / Pobijedili Romu i osvojili - Rim! Italija bruji o 'moćnom Sarrijevom stroju'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U derbiju 8. kola Serie A Napoli je slavio na Olimpicu protiv Rome s 1-0 te su Napolitanci i dalje vodeći bez ijednog izgubljenoga boda.

14.10.2017.
22:47
AFP
VOYO logo

Osam pobjeda u isto toliko utakmica ima Napoli nakon senzacionalnog starta sezone i novog slavlja u Rimu. Napolitanci su odigrali još jednu veliku utakmicu i pokazali da su ofenzivno trenutno jedna od najmoćnijih momčadi Europe. Talijanski mediji bruje o "+5 pred Juventusom i Sarrijevom moćnom stroju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledna "La Gazzetta dello Sport" ističe i kako je Roma bila previše pasivna i kako joj se to osvetilo.

"Napoli kad ide s loptom prema naprijed, pokreti kretanja su savršeni, svi su sinkronizirani. Uz to, Sarri je jako dobro znao kako je slaba karika Rome ta desna strana, na kojoj igra Bruno Peres. Napoli je prema domaćem golu, unatoč ranom vodstvu, imao više od 15 udaraca. U defenzivi je, pak, zatvorio - sve!", stoji u izvještaju "La Gazzetta dello Sporta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpico je očito sretan za Napoli jer je na istom stadionu prije 25 dana sa 4-1 pregazio Rominog gradskog rivala Lazio. Trener Lazija Maurizio Sarri odlično je taktički bio spremio momčad. Ponovno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak vrijedan pobjede postigao je Lorenzo Insigne u 20. minuti. Marko Rog je ušao za napuljsku momčad u 82. minuti. Ranije je Lazio iznenadio u Torinu Juventus s 2-1, pa je prekinut dvogodišnji niz nepobjedivosti Juvea na svom stadionu. Na ljestvici vodi Napoli s maksimalna 24 boda, Juventus je drugi s 19, a Roma peta s 15 bodova.

LAZIO U ŠEST MINUTA NOKAUTIRAO JUVENTUS USRED TORINA: Dybala promašio penal u sedmoj minuti sudačke nadoknade

https://streamable.com/xe499

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo