DOMAGOJ ANTOLIĆ ZA NET.HR NAKON OZLJEDE KOJA JE ŠOKIRALA DINAMO: / 'Morat ću na operaciju, jako sam tužan'

Image

Magnetska rezonanca obavljena u srijedu potvrdila je ono najgore. Kapetanu Dinama Domagoju Antoliću oštećen je meniskus lijevog koljena i bit će podvrgnut operaciji, doznaje Net.hr.

19.10.2016.
19:11
VOYO logo

Do ozljede je došlo u 11. minuti susreta sa Sevillom. Vasquez je čvrsto startao nad kapetanom Modrih koji je nakon toga ostao ležati na travnjaku. Odmah se primio za lijevo koljeno i vidjelo se da situacija nije dobra. Na kraju nije mogao nastaviti utakmicu i u 15. minuti zamijenjen je Ivanom Fiolićem.

ŠOK ZA DINAMO: Kapetan doznao težinu ozljede, prijeti mu pauza do četiri mjeseca

'Još se ne zna točno koliko ću izbivati s terena'

"Danas sam obavio magnetsku rezonancu. Menisk lijevog koljena je oštećen i bit će potrebna operacija. Još se ne zna točno koliko ću izbivati s terena, znat će se više nakon operacije koje bi trebala biti ovog tjedna", kazao nam je kapetan Dinama Domagoj Antolić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"U četvrtak će se obaviti još neke konzultacije među doktorima i sve će se većinom znati".

Veliki udarac ambicijama mladog Dinama

Ovo je veliki udarac ambicijama ovog mladog Dinama koji s golobradim mladićima hrabro juriša na dva fronta. U HNL-u i Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost da. Ja kad napravim par stepenica prema gore, uvijek me vrati duplo nazad. Ali što je, tu je. Navikao sam se već nositi s tim ozljedama tako da ću prebroditi i ovu i vratiti se pravi".

"Jako sam tužan zbog ozljede. S obzirom da sam podignuo formu. Kompletno se cijela momčad digla i jako smo motivirani na sve utakmice koje nam dolaze. I onako, pronašli smo taj neki motiv i jako mi je žao što se to dogodilo baš u ovom trenutku", izjavio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo