'Dolaskom publike bila je to sasvim drugacija slika'

Nakon odlicne predstave Hajduka i pobjede nad Splitom 2:1, trener Igor Tudor bio je zadovoljan.

7.12.2014.
21:15
VOYO logo

Hajduk je protiv Splita odigrao jednu od boljih utakmica ove sezone. Splitski Bijeli su pokazali veliku borbenost i pozrtvovnost. Visokim tempom potpuno su iznenadili nogometase Ivana Matica.

"U najavi sam igracima rekao da moramo biti trkacki pravi i da se pridrzavamo onoga sto smo radili na treningu. Na kraju je dobra nasa igra u oba smjera realizirana lijepom pobjedom. Izdvojio bih Vukovica, koji je zajedno s Bradaricem zaustavio Roga. Oba stopera odlicni, Mikanovic dobar u prvom, u nastavku je manje isao naprijed. Kouassi najbolje igra na bocnoj poziciji, ima prostor i to dobro koristi. Ukupno gledajuci, dolaskom publike bila je to sasvim drukcija slika. Inzistirali smo na igri, a ne na pobjedi i to je igracima pruzilo mirmocu", kazao je Tudor za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda je dosla bez glavnih obrambenih igraca Maloce, Vrsajevica i Milovica.

"Pobjeda je visestruko vazna i raduje me sto smo oslabljeni dosli do bodova i odigrali pravu utakmicu. Dominirali smo u svim segmentima i zasluzeno pobijedili u situaciji gdje nije bilo lako, jer imali smo momcad koja nikada nije igrala zajedno. Susic? Podigao je ritam igre i promijenio mentalitet, on je skromni i ponizni momak svjestan da lideri moraju biti primjeri u svemu. Cakta ? Svjestan je da nije na razini svojih igara, vjerujem da ce mu pripreme pomoci da bude bolji", istice Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Splita Ivan Matic mogao je samo cestitati svom splitskom kolegi na slavlju.

"Cestitke Hajduku jer pocetak utakmice nije ukazivao na nista drugo nego na pobjedu Hajduka. Mi smo kasnije djelovali nesto organiziranije, medutim ocekivao sam bolju reakciju nakon smanjenja zaostatka. S obzirom na broj prilika i igru nemam razloga ni sa cim biti zadovoljan. Nismo uspjeli iskontrolirati sredinu terena, nismo uspjeli razviti igru po bokovima. Hajduk je bio agresivniji i cvrsci i to je rezultiralo golemom razlikom u statistici. Jukicev pogodak je u redu, ali gledam ucinak momcadi, a tu nema niceg pozitivnog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo