DOK SE MATEO OPORAVLJA OD OZLJEDE... / Real Madrid ga nudi kao zamjenu za englesku superzvijezdu?

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Predsjednik europskog prvaka Real Madrida Florentino Perez počeo je razmišljati o dovođenju novog 'galactica', a izbor je navodno pao na engleskog veznjaka Delea Allija (21).

25.9.2017.
16:44
Screenshot
VOYO logo

Španjolski je portal Don Balon objavio, a brojni engleski mediji prenijeli kako Real silno želi dovesti Allija u svoje redove, a Perez se u tu svrhu spreman odreći našeg Matea Kovačića (23). Hrvatskog bi veznjaka navodno ponudio Tottenhamu u zamjenu kako bi smanjio odštetu koju će tražiti londonski klub.

Image
MATEU SE VRATIO OSMIJEH NA LICE: /

Kovačić poslao poruku navijačima iz bolničke postelje

Snimka iz bazena

Prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy poznat je kao tvrd pregovarač i neće se olako odreći svoje superzvijezde pa se Perez nada da će ga s Kovačićem barem malo smekšati. Hrvatski reprezentativac je bio sjajan tijekom ljetnih priprema i trener Zinedine Zidane mu sve više vjeruje, ali realno je u poretku i dalje iza Modrića, Kroosa i Casemira, a tu je i Isco koji može igrati u sredini veznog reda i ofenzivnije, te nova mlada zvijezda Ceballos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je trenutno izvan terena, u dvoboju protiv APOEL-a na startu Lige prvaka (3-0) u suzama je izašao s terena već u 25. minuti. Liječnici su mu dijagnosticirali parcijalnu rupturu tetive aduktora u desnoj natkoljenici zbog čega će pauzirati oko dva mjeseca. U ponedjeljak je Mateo na Twitteru objavio snimku vježbe koju radi u bazenu, uz poruku kako se strpljenje isplati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Allija, on je nedavno raskinuo ugovor s dosadašnjom menadžerskom agencijom i spominje se kako bi mogao angažirati poznatog portugalskog agenta Jorgea Mendesa. Ako se to dogodi, transfer u Real Madrid bi mogao postati još realniji s obzirom da Mendes ima odlične odnose s Perezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo