PREDSJEDNIK HAJDUKA JUTRO NAKON TRILERA NA POLJUDU PRIZNAO: / 'Čekaju nas neprospavane noći'

Image
26.8.2016.
12:57
VOYO logo

Još jedna posljednja prepreka za Bijele nije preskočena. Treća nesreća. Godine 2014. Splićani su ispali od Dnjipra, 2015. od Slovana iz Libereca, sad od Maccabija.

"Navijačima ovo već sve predugo traje, ali hvala im", kazat će Kos koji danas 26. kolovoza slavi 101. dan mandata u Hajduku. No, slaba je to utjeha nakon neprospavane noći. Neki će reći dobro došli u Hajduk, klub za samo prave mazohiste. Prvi čovjek Bijelih se već lagano nekako privikava na tu surovu splitsku stvarnost. Stvarnost bez Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorak okus poraza

"Ostaje gorak okus nakon jučerašnjeg poraza. Kad živite jedan projekt i viziju, mora ostati gorak okus, ali mi idemo dalje. Jedan jedanaesterac ili promašena prilika nas neće skrenuti s puta koji smo zacrtali. Veseli me i drago mi je da je Torcida prepoznala našu borbenost i podržala nas, njihovi povici: ''Hajdučko srce'' sve govore".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo sigurno Lovre Kalinić napušta klub, ponuda za njega ne manjka. Za njega je zainteresirano nekoliko talijanskih klubova. Uz njega, Tino Sven Sušić je već duže vrijeme na meti europskih klubova i gotovo sigurno isto odlazi, isto kao i Nikola Vlašić. Za Sušića su ozbiljno zagrizla dva belgijska kluba (Anderlecht i Genk). Plasman u Europsku ligu mogao je zadržati Sušića na Poljudu, ovako je njegov odlazak realna opcija. Zoran Nižić, pak, je tjednima na meti talijanskog Crotonea, sve je izglednije kako će se taj transfer brzo završiti.

Sušić, Kalinić, Nižić i Vlašić pred odlaskom iz kluba

"Čekaju nas neprospavane noći, očekujemo par odlazaka. Svih vas sigurno zanima Sušić, ali još uvijek posao nije završen. Za njega imamo tri ponude, uskoro ćemo tu priču dovršiti. Rasprodaje nema, nastavljamo borbu u HNL-u i Kupu, očekujemo i nekoliko dolazaka."", dao je do znanja Kos i istaknuo kako postoje ponude za nekoliko igrača koje su odbijene. Konkretno za Kalinića (vjerojatno Aston Villa), Nižića i Vlašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonac na vrućoj predsjedničkoj stolici Hajduka ima samo jednu želju. Da Bijeli do kraja sezone u prvenstvu sve pobijede. Naravno, to je nerealno, pomalo i nemoguće, ali ta želja vuće prema jednom većem cilju.

"Želimo u svaku utakmicu ući sa željom da pobijedimo svakog protiv koga igrali u tom trenutku. Želimo osvojiti Kup, svjesni smo da su protivnici u prvenstvu i te kako jaki i da će biti teško, ali nećemo se predati, u svaku utakmicu ulazimo sa željom da je i pobjedimo. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, teško je razmišljati o pobjedama nakon tako tmurne splitske noći. Još jedne u nizu...

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo