DINAMOVO REKORDNO LJETO: / Mamić i društvo nikad nisu toliko zaradili na prodaji igrača

Image
Image

Dinamo je ovoga ljeta rekordno prodavao i zaradio.

23.8.2016.
22:31
VOYO logo

Nakon što se Zdravko Mamić povukao s mjesta izvršnog predsjednika Dinama i postao samo savjetnik u klubu. Poslije bratove ostavke i Zoran Mamić odlučio je otići iz kluba. Umjesto njega, na mjesto trenera prve momčadi Modrih došla je legenda zagrebačkog nogometa i kluba iz Maksimirske 128, veliki Zlatko Cico Kranjčar. I suočio se s odlascima igrača.

U PREDVEČERJE ODLUČUJUĆE UTAKMICE: Zlatko Kranjčar otkrio sudbinu Roga i Eduarda u Dinamu

Rasprodaja kao nikad prije

Tolika rasprodaja igrača nakon Mamićeve ere u klubu iznenadila je mnoge. Ako se uzme u obzir Mamićeva politiku prodaje igrača za dobre novce, to možda i nije iznenađenje. Naime, odlascima Pjace (Juventus 23 milijuna eura), Roga (Napoli 13,5 milijuna eura), Brekala (Wolfsburg, 6 milijuna eura), Taravela (Gent, milijun eura) Dinamo je zaradio velikih 43,5 milijuna eura. Naravno, rasprodaja se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Rog i Eduardo odlaze iz Dinama

Eduardo će, sasvim sigurno, napustiti Maksimir i prijeći u Chelsea, a odlazak Roga u Italiju, kao što smo već pisali, skoro pa je gotova stvar. Isto je i potvrdio u utorak navečer na presici u Salzburgu uoči uzvratne utakmice play-offa Lige prvaka i sam Zlatko Kranjčar, koji je kazao kako su Rog i Eduardo na izlaznim vratima Dinama. Uz spomenute nogometaše, očekuje se i odlazak Soudanija, zvijezde Modrih koja već dulje vrijeme želi napustiti Dinamo.

Image
Image

Upravo je ta velika želja dinamovaca za odlaskom iz kluba dosta mučila Zorana Mamića kad je vodio momčad. Kako bilo, s transferima Eduarda i Soudanija Dinamo bi mogao probiti granicu od 50 milijuna eura zarade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZBOG SVAĐE S KAPETANOM OTIŠAO IZ DINAMA:

Do ove godine Dinamova rekordna zarada bila je u sezonama 2007./08. i 2008./09. U svakoj po 31 milijun eura, ali trećina te zarade otpada na transfer Luke Modrića, čiji je odlazak u Tottenham pod istragom USKOK-a.

Dinamo zaradio plasmanom u play-off Lige prvaka

Osim na transferima, Dinamo je ovog ljeta plasmanom u play-off Lige prvaka zaradio najmanje 6,1 milijun eura, a protiv Salzburga igra za dodatnih desetak milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo