DINAMOVCI NE GUBE NADU I ŽALE ISTRINOG TRENERA: / 'Matematičke šanse imamo, nadamo se kiksu Rijeke"

Image

Nogometaši Dinama svladali su Istru 1961 rezultatom 2-1 u utakmici koja je bila još jedna u nizu onih u kojima nemaju pravo na kiks žele li živom ostaviti nadu u obranu naslova hrvatskog prvaka.

17.5.2017.
21:34
VOYO logo

Imao je Dinamo 2-0 i kontrolu igre, no pogodak u završnici unio je dramu u dvoboj.

Image
TRENER ISTRE ZATEČEN NAKON INCIDENTA: /

'Ovo je presedan, ne znam je li se ovakvo što ikada dogodilo'

Image
TRENER ISTRE ZATEČEN NAKON INCIDENTA: /

'Ovo je presedan, ne znam je li se ovakvo što ikada dogodilo'

"Dobro smo ušli u utakmicu, otvorili smo susret stativom Soudanija. Nastavili smo stvarati šanse i dva puta zatresli mrežu. U nastavku smo bili isto dobri, ali nismo više zabili. Istra je uspjela smanjiti na 2-1, mi smo se malo povukli, ali izdržali smo do kraja i došli do zaslužene pobjede. Očekujemo rezultat Rijeke, znamo da ne ovisi sve o nama i nadamo se i dalje njihovom kiksu. I mi se trebamo okrenuti preostale dvije utakmice, idemo po dvije pobjede", kazao je nakon ogleda kapeta, strijelac i asistent Domagoj Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dosta teško igrati jer je bilo vruće, malo smo možda zato i pali na kraju. Ova je utakmica iza nas, imamo tri boda i pobjedu, trebamo se koncentrirati na dvije utakmice pred nama. Nećemo se predati", dodao je Leonardo Sigali, dok je Dani Olmo i dalje optimističan:

"Sretni smo zbog pobjede i zasluženo smo slavili protiv Istre. Mogli smo zabiti još koji gol, ali nastavit ćemo raditi i dalje za buduće utakmice. Znamo da se rad isplati i da će doći dobre stvari ako se budemo trudili. Najvažnija su nam nova tri boda. Još uvijek imamo matematički šanse i nadamo se najboljem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je prokomentirao i trener Dinama Ivajlo Petev, pritom i dodao da mu je žao onog što proživljava njegov kolega na klupi Istre.

"Bila je to utakmica koju smo mi kontrolirali više od 90 posto kroz igru, stvorili mnogo prilika i još ranije trebali riješiti pitanje pobjednika. Na kraju, nismo imali koncentracije u završnici, promašili smo 5-6 izglednih prilika i tresli se u zadnjim minutama utakmice. Kod primljenog gola sedam igrača ostalo je iza lopte i tada nismo dobro reagirali", izjavio je Petev koji je Antolića opisao kao 'jednog od najboljih na terenu', za Sammira rekao da je 'zadovoljan svima, ali mora dati više', a na ono što proživljavao Tot dobacio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je žalosno, samo ću to reći."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo