DINAMOVAC ZNA KAKO JE TO: / "Čak će i meni biti čudno igrati pred praznim stadionom"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

Hrvatski nogometni reprezentativci Milan Badelj i Marko Pjaca očekuju tešku utakmicu protiv Bugarske, pretposljednjem suparniku u kvalifikacijama za Euro 2016.

7.10.2015.
20:42
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

"Do Azerbajdžana i Norveške sve je bilo savršeno, ali u te dvije utakmice smo si zakomplicirali situaciju. Sada se moramo izvući i vjerujem da ćemo to napraviti protiv Bugarske i Malte. Njihovog izbornika Ivajla Peteva znam iz doba dok je vodio Ludogorec i njegove momčadi uvijek igraju dobar nogomet. Također, bit će čudno jer igramo bez gledatelja, ali vjerujem u našu snagu i pobjedu", izjavio je u srijedu Badelj.

Image
VATRENI, ČUVAJTE SE: /

"Imam formulu i očekujem pozitivan rezultat u Zagrebu"

Image
VATRENI, ČUVAJTE SE: /

"Imam formulu i očekujem pozitivan rezultat u Zagrebu"

"Moramo zadržati mirnoću"

Podsjetio je da je s novim izbornikom Antom Čačićem radio dok je igrao za Dinamo, te da je na njega ostavio jako pozitivan dojam. Na novinarski upit da usporedi bivšeg izbornika Niku Kovača i Antu Čačića, veznjak Fiorentine je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki trener ima svoju nogometnu filozofiju. Čačić je s nama kratko i više ovisi o našem pristupu i karakteru kako ćemo izgledati u utakmicama protiv Bugarske i Malte. Ali, želim mu svu sreću i vjerujem da ćemo mu omogućiti da upiše dobar start na izborničkoj klupi".

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u subotu zbog UEFA-ine kazne igrati pred praznim maksimirskim stadionom protiv Bugarske, a tri dana kasnije gostuje kod Malte. Vatrenima su potrebne pobjede u obje utakmice, te povoljan rezultat iz Rima gdje Italija u posljednjem kolu dočekuje Norvešku. Ako u tom dvoboju Italija osvoji barem bod, Hrvatska će preskočiti drugoplasiranu Norvešku, te će izravno na EP. U najgorem slučaju čekaju je dodatne kvalifikacije. Čačić je uoči okupljanja reprezentacije izjavio da će dati sve od sebe da igrače zaštiti od negativne atmosfere koja vlada u dijelu javnosti.

"Teško je igrače zaštiti od toga, jer uvijek se sazna što piše u medijima. Moramo zadržati mirnoću i ne smijemo dozvoliti da ta negativna energija, koja trenutno postoji, utječe na nas", napomenuo je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za obje ekipe je isto"

Marko Pjaca svoje prve dvije natjecateljske utakmice u reprezentaciji, protiv Azerbajdžana i Norveške, neće pamtiti po dobrome.

"Žao mi je što su moje premijerne utakmice tako loše završile, ali nadam se da će se to popraviti protiv Bugarske i Malte. Bugarska je dobra ekipa i moramo biti maksimalno angažirani jer svaka momčad može biti opasna ako se podcijeni. Bit će malo čudno što igramo pred praznim stadionom, čak i meni koji igram pred puno manje gledatelja nego moji suigrači iz reprezentacije. No, za obje ekipe je isto, prazan će biti stadion i nama i njima", rekao je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni za njega prilagodba na novog izbornika nije problem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče prilagodbe, sve je u redu. Moramo se koncentrirati na zadatke koje će nam izbornik postaviti i ispuniti ih do kraja".

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo