Bolan udarac Zdravku Mamiću: 'To je razbojničko ponašanje'

'Ajax nije pokazao manire velikog europskog kluba za koji se predstavlja.

18.6.2014.
15:47
VOYO logo

Nečeš razbojniče, jedan je od transparenata BBB-a koji ne mogu naći zajednički jezik s klupskim šefom, a sada je takvu poruku Mamić poslao u Amsterdam.

Ajax je Dinamu 'ukrao' Roberta Murića, barem tako tvrde u redovima hrvatskog prvaka. Iznimno talentirani mladić potpisao je četverogodišnji ugovor s nizozemskim velikanom i naljutio čelnike Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali su za važeći ugovor između igrača i Dinama koji je potvrđen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, ali su odlučili ne poštivati ga i raditi protiv propisa. Zna se kako se dogovaraju transferi igrača; prvo se klubovi dogovore oko uvjeta, a potom se klub dogovara s igračem i to je vrlo jasno određeno. Ajax je to prekršio i smatramo da će zbog toga i odgovarati", poručio je Mamić kako donosi Jutarnji list.

Nizozemski prvak Ajax potvrdio je putem svoje web-stranice da je doveo 18-godišnjeg hrvatskog nogometaša Roberta Murića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi napadač, koji je posljednje tri sezone proveo u zagrebačkom Dinamu, najprije u juniorskoj momčadi, a potom i među seniorima, potpisao je četverogodišnji ugovor s velikanom iz Amsterdama.

''Ajax je postigao dogovor s Robertom Murićem. Potpisao je ugovor koji će trajati od 1. srpnja 2014. do 30. lipnja 2018. godine. Još neke formalnosti moraju biti ispunjene prije nego što Murić zaigra za Ajax'', stoji u klupskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih su mjeseci europski mediji izvještavali da se za Murića zanimaju Manchester United, Chelsea i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo