OGLAS

DINAMOVA BLAMAŽA O KOJOJ JE PRIČAO CIJELI SVIJET: / 'Istina, namignuo sam mu, ali bilo je to slučajno'

Image
Foto: Screenshot

Večerašnja utamica između Dinama i Lyona u petom kolu Lige prvaka još jednom je prizvala u sjećanje kontroverzan okršaj istih suparnika prije pet godina, također na Maksimiru.

22.11.2016.
9:29
Screenshot
VOYO logo

Lyon je tada u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka slavio s nevjerojatnih 7-1 i to u vrlo čudnim okolnostima. Dinamo je poveo pogotkom Matea Kovačića, gosti su do poluvremena izjednačili na 1-1, a onda u nastavku utrpali šest komada u mrežu zagrebačke momčadi. Činjenica da je Lyon zabio taman koliko mu je trebalo da na ljestvici bude ispred Ajaxa i prođe dalje, mnogima je bila sumnjiva, a i tadašnji trener ModrihKrunoslav Jurčić nedavno je priznao da je "bilo svega" u toj utakmici.

Image
DINAMOVA SRAMOTA KOJA I DANAS BUDI SUMNJU: /

'Bilo je tu svega...'

Image
DINAMOVA SRAMOTA KOJA I DANAS BUDI SUMNJU: /

'Bilo je tu svega...'

'Ni bratu ne bih pustio'

Domagoj Vida, ipak, odbacuje sve priče o eventualnim mutnim radnjama i puštanju Lyonu. Upravo je tadašnji Dinamov stoper bio u središtu pažnje jer je u 65. minuti , nakon što je Lisandro Lopez zabio peti gol za Lyon, namignuo Bafetimbiju Gomisu koji je otišao po loptu u mrežu. Mnogi su to protumačili kao jasan znak da je utakmica namještena, a posebno su bijesni bili u Ajaxu koji je, zahvaljujući maksimirskom rezultatu, ostao bez drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Namignuo sam mu, ali to je, naravno, bilo slučajno. Svi koji me poznaju znaju da ne bih pustio ni bratu. A kamoli da puštam Gomisu i Lyonu. Nije bilo govora o tome. Uostalom, digla se buka ni zbog čega. Da je nešto bilo sumnjivo, valjda bismo na kraju snosili sankcije", objasnio je Vida u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo