DINAMOV TRENER SE VRATIO SPORTSKIM TEMAMA: / Cvitanović samo s jednim ciljem vodi momčad u Pulu

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Nekoliko dana nakon što je brutalno pretučen pred ulaskom u zgradu u kojoj živi, Dinamov trener Mario Cvitanović okrenuo se svakodnevici a ona donosi ogled njegove i momčadi Istre 1961.

23.9.2017.
13:34
PIXSELL
VOYO logo

"Očekuje nas serija gostovanja nakon uspješno odrađene utakmice u Zaprešića i utakmice Kupa. Čekamo potvrdu svega što smo radili do sada. Idemo na pobjedu, a vidjet ćemo kakvo će biti vrijeme i teren u Puli", prenosi službena internetska stranica maksimirskog kluba riječi svog šefa struke koji potom dodaje:

"Kao svaki put do sada, naravno da želimo pobijediti. Analizirali smo Istru, imaju dobru momčadi i dobrih situacija, međutim bit ćemo spremni na apsolutno sve. Sve ovisi samo o nama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se zdravstvenog kartona momčadi tiče on je više ili manje povoljan za Dinamo.

"Imali smo malih problema s nekim virozama, ali generalno svi su zdravi i spremni za utakmicu. Naravno, osim Ćorića i Matela koji su još uvijek izvan kadra zbog oporavka od ozljeda", zaključio je Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon devet odigranih utakmica u nogometnom prvenstvu Hrvatske vodeći Dinamo i posljednjeplasiranu Istru razdvaja 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo