Novi udarac za Mamića: Veliki Dinamov talent se ponovno ozlijedio!

Četiri dana uoči derbija protiv Hajduka u 16. kolu hrvatskog prvenstva nogometaši Dinama su odigrali zatvorenu trening-utakmicu protiv svoje B momčadi koja vodi u trećoj ligi Zapad.

18.11.2014.
19:48
VOYO logo

Naime, već nakon dvadesetak minuta iz igre je morao izaći 17-godišnji veznjak Ante Ćorić. Veliki Dinamov talent se tek oporavio od ozljede gležnja koju je zadobio na pripremama U-21 reprezentacije za utakmicu doigravanja za EP protiv Engleske. Međutim, nakon jednog se dodavanja u utorak uhvatio za nogu i šepajući napustio teren.

"Ante je osjetio aduktor i odmah izašao iz igre. U srijedu ćemo odraditi magnetsku rezonancu koja će pokazati o kakvoj se ozljedi radi", rekao je nakon dvoboja Dinamov liječnik Ivica Smodek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/UXGbRv3ghMc

Sama je utakmica, inače, bila vrlo borbena, ali je 'stariji brat' brzo slomio otpor svojih mlađahnih kolega. Nakon prvog je poluvremena Dinamo A vodio s 3:1 pri čemu je dvostruki strijelac bio Fernandes, jednom je pogodio Čop, dok je za momke u žutim dresovima zabio Miklić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su Modri pobjedu učinili još uvjerljivijom zahvaljujući novom pogotku Čopa, te Andrijaševićevoj uspješnoj realizaciji jedanaesterca. Vrijedi istaknuti i da je za seniore igrao 16-godišnji Španjolac Dani Olmo koji se iskazao asistencijom Čopu za 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo